×

Decizia finală în cazul Simonei Halep va fi anunțată la finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie

Decizia finală în cazul Simonei Halep va fi anunțată la finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie

Decizia finală în cazul Simonei Halep va fi anunțată la finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie

Audierile de la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) în cazul Simonei Halep s-au încheiat pe 9 februarie, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare decizia finală. Fostul lider WTA a revenit deja în România și, deși își afișa un zâmbet relaxat la intrarea în sala de judecată, tensiunea este palpabilă în cazul ei.

Tensiune și deranj la aeroport

Simona Halep a fost extrem de deranjată la aeroport de faptul că mai mulți reporteri au așteptat-o și au început să-i adreseze întrebări. Jurnaliștii americani, specializați în tenis, au scris mult despre acest caz de dopaj și majoritatea s-au arătat surprinși de cererea ITIA (Integrity Tennis Initiative Association) de majorare a pedepsei, în contextul în care Sports Resolution a impus deja o sancțiune de 4 ani.

Verdictul așteptat în lunile următoare

Americanii spun că decizia finală în cazul Simonei Halep va fi anunțată la finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie. În mod normal, specialiștii se așteaptă la o înjumătățire a pedepsei, ceea ce ar permite sportivei noastre să revină în circuit la finalul lunii octombrie, dacă magistrații vor fi de acord cu reducerea sancțiunii.

Încredere și speranță pentru Halep

Simona Halep este încrezătoare după audierile de la Lausanne și speră că decizia de suspendare pe o perioadă de 4 ani va fi anulată sau măcar scurtată. Chiar dacă audierile s-au încheiat, TAS a emis un comunicat în care a anunțat că nu există o dată exactă pentru decizie, deoarece aceste lucruri sunt foarte complexe și necesită timp și considerație pentru a obține rezultatul corect.

Halep a fost întotdeauna fermă în declarațiile sale că este nevinovată, iar încrederea ei după audieri sugerează că ea crede că suspendarea ei va fi cel puțin scurtată, pentru a-i permite să-și reia cariera.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul