×

Jador, concurent surpriză în noul sezon de Survivor All Stars la PRO TV

Jador, concurent surpriză în noul sezon de Survivor All Stars la PRO TV

Un nou sezon plin de surprize în Survivor All Stars

Cel mai așteptat moment al începutului de an este în sfârșit aici! Premiera noului sezon de Survivor All Stars, difuzat pe PRO TV și pe VOYO, va avea loc marți seara, de la 21.30. Daniel Pavel, gazda show-ului, este pregătit să le aducă telespectatorilor cea mai tare provocare de trei ori pe săptămână. În această ediție specială, 20 de concurenți – 10 Faimoși și 10 Războinici – se vor întrece în inima junglei din Republica Dominicană, pentru a demonstra că au ceea ce trebuie pentru a câștiga titlul suprem.

Un concurent surpriză: JADOR

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca JADOR să se alăture competiției, mai ales că în urmă cu câteva luni el anunța că se va retrage din muzică din cauza unei boli grave. Surse media susțin că el este cel mai bine plătit Faimos din acest sezon. Prin urmare, fanii vor avea parte de o surpriză în această ediție a Survivor All Stars. Cu siguranță, JADOR va aduce un plus de emoție și tensiune în competiție.

Descoperirea motivației concurenților

În prima parte a serii, prezentatorul Daniel Pavel va dezvălui care sunt lucrurile care-i motivează cu adevărat pe cei 20 de concurenți în această aventură unică, numită Survivor. Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon, va transmite un mesaj plin de energie bună, iar Iancu Sterp, participant într-o ediție anterioară a show-ului, își dorește să ajungă unde și-a propus.

Provocări și surprize în noul sezon

Daniel Pavel nu se sfiește să anunțe că surprizele vor apărea la tot pasul în noul sezon al Survivor All Stars. Înainte de a da fluierul de start în prima probă a sezonului, el le reamintește telespectatorilor să fie cu ochii în patru. Cu siguranță, această competiție va aduce momente pline de adrenalină și tensiune, iar rezultatul final va fi cu atât mai interesant de aflat.

Ce îi așteaptă pe concurenți?

Pe lângă înfruntarea cu provocările și competiția acerbă, concurenții vor trebui să se adapteze la viața pe insulele care le vor fi casă pentru următoarele luni. Prima discuție dintre ei va fi cu siguranță plină de curiozitate și anticipație, iar telespectatorii vor avea ocazia de a descoperi mai multe despre cum se vor descurca acești supraviețuitori în mediul sălbatic al junglei dominicane.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul