×

Ioana Ciurlea: Jurnalista de succes la Digi 24

Ioana Ciurlea: Jurnalista de succes la Digi 24

Ioana Ciurlea: De la mică reporteriță în casă, la jurnalistă de succes la Digi 24

Ioana Ciurlea, una dintre cele mai stilate prezențe de pe micile ecrane din România, a devenit o jurnalistă de succes la Digi 24. Cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, Ciurlea este realizatoarea emisiunii Oamenii Dimineții și prezentatoarea Focus România.

Cu pasiunea pentru televiziune încă de când era mică, Ioana Ciurlea și-a dorit să lucreze în acest domeniu încă de la vârsta de 6-7 ani. Părinții săi își amintesc cum ea se juca prin casă, își făcea propriile microfoane și le prezenta știrile zilnice. Mama sa o întreba mereu ce era acum, iar ea răspundea cu mândrie că este „doamna de la televizor”.

După absolvirea Facultății de Jurnalism, Ioana Ciurlea și-a urmat visul și a intrat în lumea televiziunii. Angajată de mai mulți ani la Digi 24, Ciurlea este responsabilă de informarea publicului cu privire la evenimentele importante din domeniul justiției. În plus, emisiunea sa „Focus România” difuzată duminica la ora 18:00 aduce în prim-plan subiecte de interes național și internațional.

Pe lângă succesul profesional, viața personală a Ioanei Ciurlea este marcată de o dramă. Ea a pierdut tatăl în urmă cu mai mulți ani, un preot extrem de apreciat în comunitatea sa. Tatăl ei era un om iubitor de viață, care reușea să creeze o atmosferă magică în jurul lui, în special în timpul sărbătorilor.

Despre viața sentimentală a jurnalistei se știe foarte puțin. Ioana Ciurlea nu este căsătorită și nu există informații despre un potențial iubit. Cu toate acestea, succesul ei în cariera de jurnalistă se reflectă și în veniturile sale. Potrivit surselor, Ciurlea primește un salariu lunar de 6.000 de euro pentru emisiunea sa, plus jurnalele de știri.

Cu o carieră în plină ascensiune și un stil unic în televiziune, Ioana Ciurlea continuă să fie o prezență remarcabilă în lumea jurnalismului românesc.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul