×

INNA strălucește pe scena festivalului Tecate Pa’l Norte din Mexic alături de mari artiști internaționali.

INNA strălucește pe scena festivalului Tecate Pa’l Norte din Mexic alături de mari artiști internaționali.

INNA strălucește pe scena festivalului Tecate Pa’l Norte din Mexic alături de mari artiști internaționali. Artista româncă a făcut senzație la evenimentul de trei zile din Monterrey, Mexic, unde a urcat pe scenă alături de nume mari precum Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars și mulți alții.

INNA prezintă prima parte a albumului “Everything or Nothing”

INNA a lansat recent prima parte a albumului său intitulat “Everything or Nothing”, care cuprinde 6 piese compuse în cadrul proiectului Dance Queen’s House. Aceste piese, precum “Cheeky”, “Love Me”, “I Follow”, “Everything or Nothing”, “Imagination” și “Be My Lover”, au un sound electrizant care a captivat fanii artistei.

Dance Queen’s House: o tradiție pentru fanii INNA

Proiectul Dance Queen’s House a devenit o tradiție pentru fanii INNA, oferindu-le o privire în culisele procesului creativ al artistei. În cadrul acestui proiect, INNA și colaboratorii săi compun muzică într-o casă timp de 16 zile, iar totul este documentat în episoade ce pot fi urmărite pe canalul ei de YouTube.

Recorduri și colaborări de succes

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, a stabilit recorduri impresionante în industria muzicală. Cu peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, 7 milioane de abonați pe YouTube și 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify, INNA este unul dintre cei mai apreciați artiști români la nivel internațional.

Colaborări memorabile cu artiști de talie mondială

Pe parcursul carierei sale, INNA a colaborat cu artiști de renume precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și mulți alții. Aceste colaborări au contribuit la consolidarea statutului său ca artistă internațională.

INNA continuă să își impresioneze fanii cu muzică de calitate și prezențe spectaculoase pe scenele din întreaga lume. Cu un repertoriu plin de hituri și o energie contagioasă, artista româncă rămâne una dintre cele mai apreciate și respectate figuri din industria muzicală contemporană.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul