×

Furtună puternică de vânt așteptată în România de joi, 15 februarie. Alertă ANM de ultimă oră

Furtună puternică de vânt așteptată în România de joi, 15 februarie. Alertă ANM de ultimă oră

Alertă meteo: Furtună puternică de vânt așteptată în România de joi, 15 februarie

Un nou fenomen meteorologic extrem se anunță în România începând de joi, 15 februarie. Potrivit Agenției Naționale de Meteorologie (ANM), o furtună puternică de vânt se va abate asupra mai multor zone din țară, punând autoritățile în alertă.

Vremea o ia razna în mai multe regiuni ale țării

Prognoza meteo publicată de ANM pentru joi, 15 februarie, indică schimbări radicale în vremea din România. În timp ce temperaturile rămân relativ calde în majoritatea regiunilor, se așteaptă precipitații slabe în anumite zone ale țării.

Furtună puternică de vânt în diverse regiuni

Cel mai preocupant fenomen extrem este reprezentat de furtuna puternică de vânt care va afecta Dobrogea, o parte a Munteniei, Moldova și zona montană. Vântul va sufla cu o intensitate extremă în aceste regiuni, generând riscuri și probleme în ceea ce privește siguranța populației și infrastructura.

Temperaturi în scădere și ceață dimineața și noaptea

În ceea ce privește temperaturile, ANM prognozează maxime cuprinse între 5 și 12 grade, în timp ce minimele vor coborî între -7 și 4 grade. De asemenea, se vor semnala și condiții de ceață dimineața și noaptea în anumite regiuni ale țării.

Vremea în București: Înnorat și vânt slab până la moderat

Pentru joi, 15 februarie, se preconizează o vreme extrem de caldă, dar nu tocmai frumoasă în capitala României. Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi mai scăzute în București

În ceea ce privește temperaturile din București, maximele vor atinge undeva în jurul valorii de 11 grade, cu aproximativ 10 grade mai scăzute față de weekend. Noaptea, temperaturile vor coborî până la 2 și chiar 0 grade, conform ANM.

Autoritățile și populația sunt sfătuite să ia măsuri de precauție în fața acestei furtuni puternice de vânt și să se informeze constant de la surse oficiale pentru a evita eventualele probleme și riscuri.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul