×

Alertă meteo: Vine prăpădul! Un val polar lovește România! Temperaturile scad drastic!

Alertă meteo: Vine prăpădul! Un val polar lovește România! Temperaturile scad drastic!

Vine prăpădul! Un val polar lovește România! Temperaturile scad drastic!

METEO. Un val polar lovește România de marți, 13 februarie. Meteorologii de la ANM anunță o vreme neașteptată. Revin ninsorile, dar și o serie de ploi torențiale.

Un val polar lovește România

Marți, 13 februarie, România va fi lovită de un puternic val polar care va aduce schimbări radicale în vremea pe care o cunoaștem. Meteorologii de la ANM avertizează că temperaturile vor scădea drastic, iar fenomenele meteo vor fi neprietenoase.

Revin ninsorile și precipitațiile abundente

Conform prognozei meteo publicate de ANM, ninsorile vor reveni în forță, mai ales în zonele montane și la altitudini mari. De asemenea, se anunță și precipitații mixte, dar și ploi torențiale în diferite regiuni ale țării.

Vreme neplăcută și vânt puternic

Vântul va sufla puternic în anumite zone, ceea ce va face ca vremea să fie destul de neplăcută. Temperaturile maxime vor atinge doar 15 grade și nu vor depăși 5 în unele regiuni. Pe timp de noapte, minimele termice vor scădea până la 6 grade și chiar -2 grade în unele zone.

Prognoza meteo pentru București

În București, vremea se va răci simțitor. Temperaturile maxime vor ajunge până la 13 grade, față de 21 cât au fost în weekend. Pe timp de noapte, temperaturile minime vor scădea până la 5-6 grade. Sunt așteptate ploi în special în a doua parte a zilei, dar și un cât slab și moderat.

Conform prognozei meteo publicate de ANM, vremea se va menține rece și schimbătoare în următoarele zile, așa că este recomandat să ne pregătim pentru aceste condiții meteo neprietenoase.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul