×

Frații Dedeman deschid un nou magazin în Petroșani, aducând beneficii economice și locuri de muncă în zonă

Frații Dedeman deschid un nou magazin în Petroșani, aducând beneficii economice și locuri de muncă în zonă

Un nou magazin Dedeman în Petroșani: beneficii economice și locuri de muncă

Frații Dedeman, Adrian și Dragoș Pavăl, continuă să impresioneze cu expansiunea lor rapidă în domeniul retailului. Cu doar o lună înainte de finalul anului, renumitul lanț de magazine Dedeman se pregătește să deschidă un nou magazin în municipiul Petroșani. Această extindere aduce cu sine nu doar beneficii economice, ci și peste 130 de noi locuri de muncă în zonă.

Investiție semnificativă și pregătiri intense

Această nouă investiție în Petroșani este evaluată la aproximativ cinci milioane de euro, demonstrând angajamentul fraților Dedeman de a sprijini dezvoltarea economică a comunităților locale. În prezent, angajații lucrează cu entuziasm pentru a pregăti magazinul înainte de deschidere. Atât aspectul interior, cât și cel exterior al magazinului sunt în atenția lor.

Marfa este deja aranjată cu grijă pe rafturi, oferind clienților o varietate bogată de produse de calitate. În același timp, în jurul magazinului se desfășoară lucrări pentru asfaltarea parcării, asigurând astfel o experiență convenabilă și plăcută pentru vizitatori.

Contribuție la dezvoltarea economică a regiunii Valea Jiului

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a subliniat importanța investiției în comunitatea locală și în regiunea Valea Jiului. Deschiderea magazinului Dedeman aduce nu doar peste 130 de noi locuri de muncă, ci și o investiție semnificativă, consolidând economia locală și evidențiind atractivitatea zonei.

„Decizia Dedeman de a deschide un magazin în Petroșani evidențiază atractivitatea noastră economică și aderarea noastră la standardele înalte pe care le promovează. Suntem bucuroși să vedem progresele din momentul actual, cu lucrările la asfaltarea parcării în desfășurare și mărfurile deja aranjate pe rafturi. Ne așteptăm cu nerăbdare să fim gazda acestui nou și modern magazin Dedeman în comunitatea noastră,” a declarat primarul Ridzi.

Extinderea Dedeman: creștere economică și standarde înalte

Deschiderea noului magazin Dedeman în Petroșani nu aduce doar facilități comerciale pentru comunitate, ci și un semn al creșterii economice și al atenției acordate standardelor înalte de către unul dintre cei mai importanți retaileri din România. Frații Dedeman, Dragoș și Adrian Pavăl, demonstrează astfel că sunt hotărâți să se extindă în cât mai multe locații din țară și să continue să aducă beneficii economice și locuri de muncă în comunitățile locale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul