×

FilmMania, noua provocare pentru Netflix: Oferte tentante și filme clasice în grila de programe.

FilmMania, noua provocare pentru Netflix: Oferte tentante și filme clasice în grila de programe.

Dacă ești un cinefil înrăit și iubești să petreci serile urmărind filme clasice și noi, pregătește-te pentru o nouă provocare în lumea divertismentului TV!

Oferte tentante pentru pasionații de filme

Operatorii de telefonie mobilă își intensifică lupta pentru a atrage clienți cu oferte speciale și promoții pe zona de divertisment. DIGI RCS RDS a lansat o promoție atractivă, oferind 50% reducere la abonamentul HBO MAXPACK, ce include acces la posturile de top HBO și la platforma HBO Max, cunoscută rivală a Netflix-ului.

Răspunsul tentant al Orange

Rivalii de la Orange nu au stat deoparte și au contracarat ofensiva cu o ofertă și mai generoasă: acces gratuit la HBO timp de un an pentru clienții lor. Dar surprizele nu se opresc aici!

FilmMania – concurența directă pentru Netflix

În cadrul grilei de programe a operatorilor Orange și Vodafone a intrat recent un nou canal de televiziune de filme, FilmMania, operat de AMC Networks. Această nouă adiție promite să ofere divertisment de calitate telespectatorilor de toate vârstele și din toate mediile, cu o selecție impresionantă de filme clasice și populare.

Oferta de filme de neratat

FilmMania le aduce abonaților săi o varietate de filme de succes, printre care se numără titluri precum „Cei șapte magnifici”, „Cel bun, cel rău și cel urât”, „Terminator”, „Al cincilea element”, „Evadare din New York”, „Dansând cu lupii”, și multe altele. Iar pentru luna aprilie, sunt programate premiere de neratat, precum seria Robocop, King Kong, Terminator sau The Good, The Bad, The Ugly.

Concluzie

Cu o ofertă variată de filme clasice și moderne, FilmMania se anunță a fi o competiție serioasă pentru Netflix și alte platforme de streaming. Cinefilii vor avea acum și mai multe opțiuni pentru a-și satisface setea de divertisment, iar bătălia pentru atenția publicului se anunță a fi una palpitantă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul