×

Faimosul de la Survivor România, dezamăgit de PRO TV!

Faimosul de la Survivor România, dezamăgit de PRO TV!

Un Faimos de la Survivor România dezvăluie cum a fost tratat de PRO TV

Unul dintre concurenții faimoși de la Survivor România a ieșit în fața presei și a povestit despre experiența sa neplăcută cu trustul PRO TV. Desi a fost invitat în competiție anul acesta, acesta a fost ulterior exclus din peisaj.

Umilință și dezamăgire pentru Kamara

Kamara, cunoscut pentru replicile sale acide și conflictele cu alți concurenți, a reușit să atragă atenția publicului în timpul emisiunii de la PRO TV. Cu toate acestea, se pare că audiența bună a emisiunii nu a fost suficientă pentru a-i asigura un loc în echipa Survivor All Star.

Invitația în Republica Dominicană, o dorință neîndeplinită

Artistul a mărturisit că și-ar fi dorit să călătorească în Republica Dominicană, dar nu a primit nicio invitație din partea trustului PRO TV. Mai mult decât atât, Kamara a fost deranjat de faptul că alții au decis cine va merge și cine nu va merge în competiție.

Eliminare neplăcută și speranțe pentru viitor

Faimosul concurent a fost eliminat într-un mod neașteptat și a sperat că va avea ocazia să se răzbune într-un moment ulterior. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat nimic în acest sens. Kamara păstrează totuși speranța că i se va oferi o șansă în viitor, la Survivor All Star.

Un mister pentru telespectatori

În ciuda situației actuale, nu este exclus ca PRO TV să-și schimbe părerea și să-l invite pe Kamara într-un moment ulterior. Până atunci, telespectatorii rămân într-o așteptare plină de suspans și curiozitate.

„Nu știu de ce nu sunt în Republica Dominicană, habar nu am! Nu fac eu jocurile, ci sunt alții care decid cine merge și cine nu merge! Nu știu deocamdată nimic, nu am vorbit nimic. Mi-aș fi dorit să merg, fiindcă felul în care am fost eliminat data trecută a fost foarte neprevăzut și a fost o greșeală din partea unuia dintre oameni care trebuia să voteze, care a crezut astfel că va elimina pe altcineva și m-au folosit drept persoană care putea să elimine pe acea persoană, fiind un personaj puternic”, a declarat Kamara pentru canal33.ro.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul