×

Cele mai spectaculoase restaurante din București cu o priveliște de milioane

Cele mai spectaculoase restaurante din București cu o priveliște de milioane

Cele mai spectaculoase restaurante din București cu o priveliște de milioane

Bucureștiul este renumit pentru terasele și restaurantele sale de pe acoperișuri, care oferă priveliști impresionante și meniuri variate. Aceste localuri atrag atât localnicii, cât și turiștii în căutare de rafinament și experiențe de neuitat.

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante este Linea – Closer to the moon. Cu un concept unic, acest restaurant îți oferă posibilitatea de a lua masa pe o terasă amenajată într-un igluu spectaculos chiar și în timpul iernii. Priveliștea de la înălțime, cu vedere către Centrul Vechi și Casa Poporului, este demnă de filmele americane. Terasa este un loc special pentru cei care doresc să se bucure de rafinament și romantism. Meniul este urban, iar rezervările se pot face în timpul programului normal de lucru.

Un alt loc celebru pentru priveliștea sa frumoasă este Aria TNB, situată deasupra Teatrului Național. Această terasă este ideală și pentru evenimente speciale și oferă o vedere impresionantă către celebrul Hotel Intercontinental. Bucătăria europeană a restaurantului Aria TNB te va încânta cu feluri de mâncare deosebite, precum rață și mușchi de vită argentiniană.

Pentru o experiență cu adevărat înaltă, poți alege NOR Sky, situat în Sky Tower, la 136 de metri înălțime. Acesta este cel mai înalt restaurant din București și oferă o priveliște fabuloasă asupra orașului. Meniul acestui restaurant combină influențe din cele mai faimoase bucătării ale lumii cu note locale.

În București mai există și alte restaurante cu priveliști frumoase, precum Cismigiu – Bistro la Etaj, 18 Lounge, Silk Panoramic Restaurant, Sky Bar, Vu’s Rooftop Restaurant și Dialogue MNAC. Indiferent de alegerea ta, vei avea parte de o experiență culinară și vizuală deosebită.

Descoperă și tu cele mai spectaculoase restaurante din București, unde priveliștea de milioane completează perfect experiența gastronomică!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul