×

Emir Kusturica a cerut bani lui Putin pentru un nou proiect.

Emir Kusturica a cerut bani lui Putin pentru un nou proiect.

Emir Kusturica, regizorul sârb cunoscut pentru creațiile sale cinematografice, a stârnit interesul publicului după ce a cerut bani lui Putin pentru un nou proiect. Iată mai multe detalii despre această întâlnire neobișnuită:

Admirator declarat al lui Putin

Emir Kusturica, cunoscut pentru filmul său premiat la Festivalul de Film de la Veneția, a fost primit cu brațele deschise de dictatorul rus Vladimir Putin. Regizorul sârb s-a remarcat pentru admiratia sa fata de Putin, facand chiar o paralelă între războiul din Ucraina și cel din fosta Iugoslavie.

Cererea de finanțare

În cadrul întâlnirii cu Putin, Kusturica nu s-a ferit să își exprime dorința de a primi fonduri pentru un nou proiect cinematografic. Acest gest neașteptat a stârnit curiozitatea și speculațiile din partea publicului și a criticilor de film.

O relație specială

Emir Kusturica și-a exprimat recunoștința față de Putin, menționând „dreptatea sa istorică personală” și caracterizarea slavilor. Regizorul sârb, care s-a convertit la ortodoxie și a devenit activist naționalist sârb, a fost onorat să se întâlnească cu liderul rus în trecut și să împărtășească idei legate de artă și cultură.

Viitorul proiect

Detaliile despre noul proiect cinematografic propus de Emir Kusturica rămân deocamdată sub semnul întrebării. Cu sprijinul lui Putin, regizorul sârb speră să aducă o nouă viziune și creativitate în lumea filmului, continuând să își surprindă și să își inspire publicul.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul