×

Documentul esențial pentru vânzarea sau cumpărarea unei locuințe: Certificatul energetic – Ce rol are și cum îl obții

Documentul esențial pentru vânzarea sau cumpărarea unei locuințe: Certificatul energetic – Ce rol are și cum îl obții

Fie că ești în procesul de vânzare sau cumpărare a unei locuințe, un document esențial pe care trebuie să-l ai este certificatul energetic. Acesta a devenit obligatoriu și fără el nu poți finaliza nicio tranzacție.

Rolul certificatului energetic

Certificatul energetic confirmă performanța energetică a locuinței și este crucial pentru potențialii cumpărători sau chiriași care iau în considerare eficiența energetică în decizia lor. Acest document este necesar nu doar pentru vânzarea sau cumpărarea unei locuințe, ci și pentru închirierea acesteia.

Cum obții certificatul energetic

Într-o eră a digitalizării, obținerea certificatului energetic a devenit un proces simplificat. ENEL România îi invită pe clienți să afle mai multe despre acest document și cum îl pot obține pentru a evita problemele în tranzacțiile imobiliare. Asigură-te că ai certificatul în regulă pentru a atrage cei mai buni potențiali clienți!

Recomandări pentru eficiența energetică

Electripedia oferă sfaturi și recomandări pentru eficientizarea consumului de energie la tine acasă, ajutându-te să beneficiezi de avantajele unui certificat energetic în regulă.

Informațiile despre certificatul energetic sunt esențiale pentru oricine este implicat în tranzacții imobiliare. Fiind un document obligatoriu, este important să fii bine informat și să acționezi conform cerințelor legale în vânzarea, cumpărarea sau închirierea unei locuințe.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul