×

Descoperă cele mai frumoase restaurante din București cu o priveliște de milioane!

Descoperă cele mai frumoase restaurante din București cu o priveliște de milioane!

Descoperă cele mai frumoase restaurante din București cu o priveliște de milioane!

Bucureștiul este renumit pentru terasele și restaurantele sale de pe acoperiș, care oferă priveliști spectaculoase și meniuri diverse. Dacă ești în căutarea unui loc unde să te răsfeți nu doar cu priveliștea, ci și cu preparate delicioase, atunci aceste restaurante sunt alegerea perfectă pentru tine.

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante cu priveliște este Linea – Closer to the moon. Acest local unic îți oferă posibilitatea de a lua masa pe terasa amenajată pe acoperiș, într-un igluu spectaculos, chiar și în timpul iernii. Priveliștea către Centrul Vechi și Casa Poporului este absolut impresionantă și te va face să te simți ca într-un film american. În plus, poți opta și pentru a lua masa în interiorul restaurantului, dar nimic nu se compară cu o cină romantică la apus, admirând soarele cum se pierde în norii de deasupra clădirilor din București. Meniul este urban și vei găsi aici preparate delicioase care îți vor satisface papilele gustative.

O altă terasă celebră din București este Aria TNB, situată deasupra Teatrului Național. Această locație este perfectă și pentru evenimente speciale, având o vedere minunată către celebrul Hotel Intercontinental. Bucătăria europeană a acestui restaurant te va surprinde cu preparate rafinate, precum rață și mușchi de vită argentiniană.

NOR Sky este un alt restaurant cu o priveliște de milioane din București. Situat la 136 de metri înălțime, în Sky Tower, este cel mai înalt loc unde poți savura o masă. Priveliștea este absolut fabuloasă, deoarece vei avea în fața ochilor întregul tablou al orașului București. Meniul acestui restaurant combină influențe din cele mai faimoase bucătării ale lumii, cu note din preferințele locale.

Alte restaurante din București care oferă priveliști frumoase includ Cismigiu – Bistro la Etaj, 18 Lounge, Silk Panoramic Restaurant, Sky Bar, Vu’s Rooftop Restaurant și Dialogue MNAC.

Indiferent de preferințele tale culinare sau de atmosfera pe care o cauți, aceste restaurante din București cu priveliște de milioane te vor cuceri cu siguranță. Așa că nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți o masă într-unul dintre aceste locuri speciale pentru a te bucura de o experiență culinară și vizuală deosebită!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul