×

Descoperă cele 8 zone de picnic din București unde poți face și grătar

Descoperă cele 8 zone de picnic din București unde poți face și grătar

Descoperă cele 8 zone de picnic din București unde poți face și grătar

În București, au fost amenajate câteva zone speciale pentru picnic, unde locuitorii pot face și grătare. Aceste locuri sunt ideale pentru persoanele care locuiesc la bloc și nu își permit sau nu au timp să meargă în afara orașului, la iarbă verde. Iar cel mai bun lucru este că poți face grătar fără să îți iei vreo amendă, deoarece aceste locuri sunt special realizate pentru acest scop.

Conform legii în vigoare, grătarele se pot face doar în zonele amenajate special pentru acest scop. Încălcarea regulilor poate atrage amenzi cuprinse între 100 și 5.000 de lei, în funcție de gravitatea faptei.

În București, au fost amenajate locuri speciale pentru grătare în mai multe parcuri și zone, în funcție de sectorul în care locuiești. Iată câteva dintre acestea:

Sectorul 2:
– Parcul IOR (Lacul Titan)
– Parcul Național Lunca Florilor
– Parcul Circului
– Parcul Țăbăcărie

Sectorul 4:
– Parcul Lumea Copiilor (foișoare de lemn dotate cu 70 de grătare)

Sectorul 6:
– Parcul Crângași (locuri de grătar și picnic pe malul Lacului Morii)
– Cartierul ANM Brâncuși (grătare puse la dispoziție gratuit)

Aceste zone sunt dotate cu grătare, coșuri de gunoi și băncuțe unde te poți relaxa alături de familie sau prieteni. Nu trebuie să plătești taxe pentru a folosi aceste facilități, însă trebuie să îți aduci propriul grătar de acasă, deoarece nu este pus la dispoziție de nimeni, cel puțin în această regiune a Capitalei.

Așadar, dacă vrei să petreci o zi frumoasă în aer liber și să îți prepari mâncarea preferată la grătar, poți alege una dintre aceste 8 zone de picnic din București. Profită de aceste facilități special amenajate și bucură-te de timpul petrecut în natură, chiar în mijlocul orașului.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul