×

David Popovici pierde recordul mondial și titlul, dar își păstrează contractul cu Raiffeisen Bank

David Popovici pierde recordul mondial și titlul, dar își păstrează contractul cu Raiffeisen Bank

David Popovici pierde recordul mondial și titlul, dar își păstrează contractul cu Raiffeisen Bank

David Popovici, în vârstă de 19 ani, care a devenit cunoscut în întreaga lume pentru performanțele sale remarcabile în înot, a pierdut recent recordul mondial și titlurile pe care le deținea. Cu toate acestea, sportivul român își păstrează contractul de imagine cu Raiffeisen Bank, conform unor surse apropiate situației.

David Popovici, recordul mondial și titlul pierdute

Pe 13 august 2022, David Popovici a stabilit un nou record mondial în proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Roma, cu un timp de 46.86 secunde. Această performanță a fost un moment de mândrie pentru România, deoarece Popovici a reușit să doboare un record care a durat 13 ani.

Din păcate, în ultimul an, Popovici nu a mai reușit să obțină rezultate la fel de impresionante ca în trecut. A pierdut titlurile mondiale pe care le deținea și nu a urcat pe podium în niciuna dintre cele două curse pe care le domina, 100 metri liber și 200 metri liber. Presiunea intensă și așteptările ridicate au afectat performanțele sale.

Recordul mondial, deținut acum de un înotător chinez

Duminică seara, în cadrul Campionatelor Mondiale de la Doha, recordul mondial al lui David Popovici a fost depășit de înotătorul chinez Pan Zhanle, în vârstă de 19 ani, care a înregistrat un timp de 46.80 secunde în proba de ștafetă. Acest rezultat îl plasează pe Pan Zhanle în fruntea clasamentului mondial la 100 de metri liber.

În ciuda acestui eșec, David Popovici are în continuare susținerea Raiffeisen Bank, cu care are un contract de imagine. Despre viitorul colaborării lor nu s-au făcut comentarii oficiale din partea băncii.

Focus pe pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Deși a pierdut recordul mondial și titlurile, David Popovici a ales să se concentreze acum pe pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Tânărul înotător român își propune să revină în forță și să obțină rezultate spectaculoase în competițiile următoare.

În concluzie, David Popovici poate fi dezamăgit de pierderea recordului mondial și a titlurilor, dar își păstrează contractul cu Raiffeisen Bank și are în continuare ocazia de a-și demonstra valoarea în viitoarele competiții.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul