×

Dani Mocanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, afaceri și controversii

Dani Mocanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, afaceri și controversii

Titlu: Dani Mocanu: CV, vârstă, înălțime, greutate, afaceri și controversii

Subtitlu: Cântărețul de manele Dani Mocanu – O privire asupra vieții și carierei sale

Dani Mocanu, cunoscut ca un cântăreț de manele de etnie romă, este un personaj controversat în industria muzicală autohtonă. Născut pe 3 septembrie 1992 în Bradu, județul Argeș, Daniel Marian Mocanu a devenit faimos prin versurile sale îndrăznețe și melodii care au stârnit multe controverse.

Deși a urmat cursurile liceului Ion C. Brătianu din Pitești și a jucat fotbal la FC Argeș Pitești și la echipa de juniori a FCSB, Dani Mocanu și-a concentrat atenția mai mult pe muzică și afaceri, care au fost considerate dubioase de mulți. Cu toate că nu a studiat muzica, cântărețul a fost încurajat de profesoara sa de liceu să își urmeze pasiunea în acest domeniu. Astfel, și-a dezvoltat un stil muzical eclectic, abordând genuri precum rap, trap și muzică lăutărească.

Melodiile sale sunt cunoscute pentru versurile sale controversate, care abordează teme precum încălcarea legii, închisoarea și răzbunarea. În septembrie 2017, Dani Mocanu a fost arestat și acuzat de proxenetism, fiind acuzat că ar fi trimis fete să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda. În plus, o piesă lansată de el a fost considerată incitatoare la ură și discriminare, ceea ce l-a condus la o condamnare de 6 luni de închisoare.

Pe 7 ianuarie 2021, Dani Mocanu a anunțat că se retrage din industria muzicală, dorind să se dedice mai mult credinței. În ultimul său videoclip, care a marcat sfârșitul carierei sale, el a dorit să transmită un mesaj mai profund.

În ceea ce privește viața personală, Dani Mocanu nu a dezvăluit prea multe detalii despre familia sa, însă se știe că are mai mulți copii, deși nu este căsătorit. În septembrie anul trecut, când au apărut imagini cu un leu lovit și subnutrit într-un videoclip al său, el a fost investigat pentru cruzime față de animale.

În prezent, Dani Mocanu nu are afaceri cunoscute în derulare, după ce s-a lăsat de muzică. Cu toate acestea, trecutul său controversat și stilul său distinctiv de cântat vor rămâne întipărite în memoria fanilor și în istoria muzicii autohtone.

Sursa: [sursa originală]

Partajează acest conținut:

Publică comentariul