×

Constantin Budescu – Biografia completă a fotbalistului de succes din România

Constantin Budescu – Biografia completă a fotbalistului de succes din România

Constantin Budescu este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România și are o poveste impresionantă în lumea fotbalului.

De la începuturi la succes

Născut pe 19 februarie 1989 în Urziceni, Budescu a început să practice fotbalul la vârsta de 12 ani, fiind observat de un fost maseur de la Petrolul Ploiești. De la echipe de amatori la Petrolul și apoi la Astra Ploiești, Budescu și-a demonstrat talentul și a devenit un jucător de bază.

Victorii și performanțe remarcabile

Budescu a avut evoluții extraordinare pentru cluburi precum Astra Giurgiu și FCSB, câștigând chiar și un titlu de campion al României. A evoluat și în cupele europene, demonstrându-și calitățile pe terenul internațional.

Experiențe internaționale și familie

Pe lângă succesul său în fotbalul de club, Budescu a reprezentat și echipa națională a României, contribuind la calificarea la Campionatul European din 2016. În viața personală, Budescu este căsătorit cu Mădălina și au împreună doi băieți: Patrick Nicolas și Matias.

Continuarea carierei la FCV Farul

După o carieră plină de realizări, Constantin Budescu a decis să își continue parcursul fotbalistic la FCV Farul, unde și-a adus talentul și experiența pentru a contribui la succesul echipei.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul