×

Chef Sorin Bontea ar putea reveni în juriul Chefi la Cuțite în viitorul sezon, în urma unui posibil acord cu Antena 1.

Chef Sorin Bontea ar putea reveni în juriul Chefi la Cuțite în viitorul sezon, în urma unui posibil acord cu Antena 1.

Sezonul nou al emisiunii Chefi la Cuțite a început cu schimbări majore în juriu și pe platoul de filmare. Absența celor trei cunoscuți chefi – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu – a stârnit curiozitatea fanilor show-ului culinar.

Un nou început fără vechea gardă

Noul sezon a debutat fără prezența emblematică a celor trei jurați, iar Gina Pistol a fost înlocuită cu succes de Irina Fodor în postura de prezentatoare. Cu toate acestea, cifrele de audiență au fost sub așteptări, în comparație cu competiția de pe PRO TV.

Scandalul din culise

Antena 1 a acționat în instanță pe cei trei chefi pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale, iar relația tensionată dintre aceștia și televiziune a devenit publică. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut declarații critice la adresa postului, în timp ce Sorin Bontea a ales să rămână în tăcere.

O posibilă revenire a lui Sorin Bontea

Sursele News18.ro indică faptul că există șanse reale ca chef Sorin Bontea să revină în juriul emisiunii Chefi la Cuțite în viitorul sezon. Avocații săi l-au sfătuit să se abțină de la comentarii pe marginea conflictului, iar o eventuală reconciliere cu Antena 1 ar putea deschide calea pentru revenirea sa în show.

Impactul asupra celorlalți chefi

În timp ce situația procesuală se complică pentru cei trei foști jurați, relația lor tensionată cu televiziunea ar putea avea consecințe negative pe termen lung. Cu chef Sorin Bontea concentrat pe contractele sale de imagine și evitând conflictul deschis, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se află într-un război public care le poate afecta reputația.

Astfel, fanii emisiunii sunt în așteptare pentru a vedea cum se va desfășura povestea chefilor rebeli și dacă se va ajunge la o reconciliere pentru a aduce stabilitate și familiaritate în juriul Chefi la Cuțite.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul