×

Cele mai spectaculoase terase din București: experiențe culinare cu priveliște de milioane

Cele mai spectaculoase terase din București: experiențe culinare cu priveliște de milioane

Cele mai spectaculoase terase din București: experiențe culinare cu priveliște de milioane

Bucureștiul se remarcă prin frumusețea și diversitatea teraselor și restaurantelor de pe rooftop, care oferă priveliști spectaculoase și experiențe culinare deosebite. Aceste localuri sunt o adevărată plăcere pentru simțuri și îți oferă senzația că ești într-un film hollywoodian.

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante de acest gen este Linea – Closer to the moon. Aici, în timpul iernii, poți savura o masă pe terasa amenajată într-un igluu spectaculos de pe acoperiș. Priveliștea este deosebită, iar panorama care se deschide către Centrul Vechi și Casa Poporului este impresionantă. O cină în acest restaurant este cu adevărat rafinată și te va face să te întorci mereu.

Aria TNB este o altă terasă celebră din București, situată deasupra Teatrului Național. Pe lângă priveliștea frumoasă către celebrul Hotel Intercontinental, aici poți savura preparate europene deosebite, precum rață sau mușchi de vită argentiniană. Această terasă este un loc ideal și pentru organizarea de evenimente speciale.

NOR Sky, situat în Sky Tower, la 136 de metri înălțime, este cel mai înalt loc din București unde poți lua masa. Priveliștea este absolut fabuloasă, oferind o panoramă completă asupra orașului. Meniul acestui restaurant combină influențe din cele mai faimoase bucătării ale lumii cu note locale, astfel încât vei avea parte de o experiență culinară de neuitat.

În București mai există și alte restaurante cu priveliști frumoase, cum ar fi Cismigiu – Bistro la Etaj, 18 Lounge, Silk Panoramic Restaurant, Sky Bar, Vu’s Rooftop Restaurant și Dialogue MNAC. Toate aceste localuri oferă o ambianță specială și meniuri variate, îndeplinind astfel toate dorințele gastronomice ale vizitatorilor.

Dacă ești în căutarea unei experiențe culinare deosebite, însoțită de o priveliște de milioane, nu trebuie să ratezi aceste terase din București. Aici vei avea parte de momente memorabile și vei experimenta bucuria de a mânca într-un cadru impresionant.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul