×

Cele mai bune locuri de grătar din București pentru cei care locuiesc la bloc

Cele mai bune locuri de grătar din București pentru cei care locuiesc la bloc

Cele mai bune locuri de grătar din București pentru cei care locuiesc la bloc

În ultima vreme, tot mai mulți bucureșteni care locuiesc la bloc își doresc să petreacă timp în aer liber și să facă grătare, fără a fi nevoiți să parcurgă distanțe mari în afara orașului. Autoritățile au luat în considerare această nevoie și au amenajat câteva zone speciale pentru picnic și grătare în București.

Conform legii în vigoare, grătarele pot fi făcute doar în acele locuri special amenajate pentru acest scop, iar amenzile pentru cei care încalcă regulile pot fi destul de mari, între 100 și 5.000 de lei, în funcție de gravitatea situației.

În Sectorul 2 din București, există câteva locații unde se poate aprinde focul fără probleme. Acestea includ Parcul Obor, Parcul Circului și Parcul IOR. În aceste zone, oamenii pot aduce propriul grătar și se pot bucura de o zi relaxantă în aer liber, fără a plăti taxe suplimentare.

În Sectorul 4, în Parcul Lumea Copiilor, au fost amenajate foișoare de lemn, dotate cu 70 de grătare special realizate pentru locuitorii Bucureștiului. Aici, curățenia este asigurată de către reprezentanții Administrației Domeniului Public, astfel încât oamenii să se poată bucura de o experiență plăcută.

În Sectorul 6, în Parcul Crângași, există locuri speciale de grătare și picnicuri amplasate chiar pe malul Lacului Morii. Acestea oferă o priveliște frumoasă și sunt dotate cu șapte foișoare, grătare, coșuri de gunoi și băncuțe unde oamenii se pot relaxa alături de familie.

De asemenea, în cartierul ANM Brâncuși din Sectorul 6, oamenii se pot instala absolut gratuit și au chiar grătarele puse la dispoziție. Această inițiativă vine în întâmpinarea celor care doresc să petreacă timp în aer liber și să se bucure de o masă savuroasă la grătar.

În concluzie, pentru cei care locuiesc la bloc în București, există opțiuni variate de locuri unde pot face grătare și petrece timp în natură, fără a fi nevoie să părăsească orașul. Este important să respectăm regulile și să ne bucurăm de aceste facilități într-un mod responsabil și curat.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul