×

Cât câștigă Zanni de la Pro TV pentru Survivor All Stars, în comparație cu Jador

Cât câștigă Zanni de la Pro TV pentru Survivor All Stars, în comparație cu Jador

Zanni, concurentul redutabil al Survivor All Stars

Zanni, câștigătorul sezonului doi al emisiunii Survivor România, s-a întors în competiție cu determinare și ambiție în cadrul ediției All Stars. Artistul a dovedit încă o dată că este un concurent redutabil, aducând puncte valoroase echipei roșii și oferind ajutor celorlalți faimoși.

Interesul publicului pentru participarea lui Zanni

Participarea lui Zanni la Survivor All Stars a stârnit interesul publicului, iar mulți se întreabă cine va fi câștigătorul acestei ediții. Deși rezultatul final rămâne incert, s-a aflat cât câștigă Zannidache de la PRO TV pentru participarea sa în această competiție intensă.

Suma câștigată de Zanni în Survivor All Stars

Potrivit informațiilor, Zanni ar urma să primească săptămânal peste 5.000 de euro în timpul sezonului Survivor All Stars 2024. Chiar dacă suma poate părea modestă în comparație cu alți concurenți, precum Jador, se remarcă ca una semnificativă.

Jador, liderul clasamentului câștigurilor

Manelistul Jador ar primi 10.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, fiind liderul clasamentului câștigurilor în cadrul competiției Survivor All Stars.

Zanni, determinat să ajungă în fazele finale

Fostul câștigător al trofeului Survivor România a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram motivația din spatele participării sale la această ediție. El aspiră să ajungă în fazele finale ale competiției din jungla dominicană și să adauge la veniturile sale deja semnificative. Dacă reușește să rămână în competiție până la sfârșit, Zanni ar putea câștiga peste 100.000 de euro, la care se adaugă și premiul mare de 100.000 de euro oferit de Survivor.

Obiectivele nobile ale lui Zanni

Indiferent de rezultat, Zannidache promite să aducă în competiție nobile principii și să-și urmeze obiectivele cu hotărâre. El a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, în care a vorbit despre experiența sa anterioară în Survivor și despre schimbările pe care le-a adus în viața sa.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul