×

Carrefour și Netflix se aliază pentru a oferi clienților o experiență unică de cumpărături

Carrefour și Netflix se aliază pentru a oferi clienților o experiență unică de cumpărături

Carrefour și Netflix au anunțat recent un parteneriat inedit, care va oferi clienților o experiență unică de cumpărături. Programul Carrefour Plus, lansat în prezent în orașele Rouen și Bordeaux din Franța, promite să redefinim modul în care consumatorii privesc cumpărăturile.

Reducere de 10% la Brandurile Proprii Carrefour

Unul dintre avantajele programului Carrefour Plus este reducerea constantă de 10% la toate brandurile proprii Carrefour. Astfel, abonații vor putea beneficia de prețuri mai mici la o gamă largă de produse alimentare și non-alimentare.

Abonament Netflix Standard

O noutate interesantă adusă de acest program este integrarea unui abonament Netflix Standard, cu publicitate, la prețul competitiv de 5,99 EUR pe lună. Astfel, clienții vor avea acces la o varietate de conținut de divertisment, reprezentând prima colaborare între un retailer major și o platformă de streaming.

Acces la Peste 6000 de Produse

Abonații Carrefour Plus vor avea acces la o gamă vastă de peste 6000 de produse, inclusiv cele disponibile sub brandurile Carrefour. Această ofertă extinsă le va permite clienților să își completeze coșurile de cumpărături cu o varietate diversă de produse.

Livrare Gratuită la Comenzi de Peste 60 de Euro

Un alt avantaj semnificativ al programului Carrefour Plus este livrarea gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 60 de euro. Astfel, clienții vor beneficia de serviciul de livrare direct la ușa lor, economisind timp și bani.

Extinderea la Nivel Național

Deși momentan programul Carrefour Plus este disponibil doar în orașele Rouen și Bordeaux, există planuri ambițioase pentru extinderea sa la nivel național în Franța până la sfârșitul anului 2024. În acest sens, Carrefour și Netflix vor organiza evenimente speciale în 10 magazine, unde vor fi disponibile produse tematice Netflix.

Prin această alianță inovatoare, Carrefour și Netflix își propun să ofere clienților o experiență de cumpărături unică, combinând divertismentul oferit de platforma de streaming cu avantajele și produsele Carrefour. Programul Carrefour Plus reflectă dorința ambelor companii de a inova și de a crea preferință pentru Carrefour.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul