×

Abi Talent: Povestea controversată a cântărețului trap român

Abi Talent: Povestea controversată a cântărețului trap român

Abi Talent: Ascensiunea și controversele cântărețului trap român

Abi Talent, pe numele său real Alberto Panțic, este un cântăreț trap din România care a cunoscut o ascensiune rapidă în industria muzicală. La doar 23 de ani, acest tânăr artist s-a făcut remarcat cu piesa sa „Papucii mei”, care a strâns peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube într-un timp record.

Cu toate acestea, cariera lui Abi Talent nu a fost lipsită de controverse. El a fost implicat în mai multe scandaluri cu diverse vedete autohtone, inclusiv cu Alex Velea. Originea sa familială și povestea sa personală adaugă un aspect controversat în peisajul muzical românesc.

Născut într-o familie cu probleme, Abi Talent provine din Buzău și tatăl său a fost implicat în conflicte cu clanuri interlope. De asemenea, acesta a fost suspectat într-un dosar legat de falsificarea de bani. Numele său de scenă, „Abi”, este un alint pe care l-a primit în copilărie, iar cântărețul a decis să îl folosească și în cariera sa muzicală pentru că „sună mai haz”, după cum afirmă el.

Abi Talent nu a manifestat un mare interes pentru educație și a părăsit școala după absolvirea gimnaziului. Cu toate acestea, el nu se rușinează cu acest lucru, ci se mândrește cu abilitățile și cunoștințele sale. „Eu sunt țigan. Cu cele 8 clase ale mele, am creierul unui absolvent al a 14-a facultăți. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-i las pe ăștia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis «abi talent» pentru că în România prinde «abi talent», prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e”, a mărturisit Abi Talent.

Pe lângă succesul său în muzică, Abi Talent câștigă bani și din imaginea sa. De asemenea, după ce și-a câștigat faima, el a colaborat cu artiști cunoscuți din industrie, precum Dani Mocanu și chiar Dorian Popa.

De aproximativ un an, Abi Talent formează un cuplu cu o blondă în vârstă de 23 de ani, numită Delia Cristina. Deși este o persoană discretă, cântărețul trap și-a afișat relația atunci când a fost acuzat că ar fi atras de bărbați.

Abi Talent este unul dintre cei mai promițători cântăreți trap ai noii generații din România. Cu toate că povestea sa este plină de controverse, talentul său muzical a reușit să cucerească publicul și să îl propulseze în lumina reflectoarelor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul