×

Bianca Neagu: Actrița care a ales un alt drum

Bianca Neagu: Actrița care a ales un alt drum

În lumea artistică plină de strălucire și faimă, uneori vedetele aleg să pornească pe drumuri mai puțin cunoscute. Așa s-a întâmplat și cu Bianca Neagu, actrița care a decis să-și schimbe direcția carierei sale.

De la lumina reflectoarelor la cărțile de psihologie

Cu un parcurs început la o vârstă fragedă, Bianca Neagu s-a făcut remarcată în lumea filmului încă din copilărie. Cu roluri în seriale precum „Numai iubirea”, tânăra actriță și-a câștigat inimile publicului. Cu toate acestea, după o perioadă de succes în televiziune, Bianca a decis să aleagă un alt drum. A renunțat la celebritate și s-a înscris la Facultatea de Psihologie, urmând apoi un master în Logopedie.

O nouă etapă în viața personală

În timp ce mulți se așteptau să o vadă strălucind pe marile ecrane, Bianca a preferat să-și concentreze atenția pe o altă latură a vieții sale. Recent căsătorită cu partenerul său de viață, Alin Croitoru, un talentat pictor și fotograf, Bianca a ales să-și țină viața personală departe de ochii curioși ai publicului. Cununia civilă a avut loc în vara anului precedent, iar cei doi se pregătesc acum pentru petrecerea și cununia religioasă care urmează să aibă loc în curând.

Revenirea în lumea actoriei?

Chiar dacă și-a pus cariera de actriță pe pauză, Bianca Neagu nu a uitat complet de prima ei pasiune. Cu toate că se ocupă acum cu studiile de logopedie și își dorește să lucreze cu copiii, tânăra actriță nu exclude posibilitatea de a reveni în lumea filmului. Actorie rămâne o parte importantă din viața sa și cine știe, poate că în viitor vom avea din nou prilejul să o vedem strălucind pe ecranele noastre.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul