×

Adrian Criț: Biografia Șefului Interimar al STB, în Lumina Grevei și a Controversei

Adrian Criț: Biografia Șefului Interimar al STB, în Lumina Grevei și a Controversei

Adrian Criț, directorul general interimar al STB, a devenit subiect de interes major în urma grevei intense a angajaților din cadrul societății de transport. Aflați mai multe detalii despre biografia și parcursul său profesional.

Experiența și Educația lui Adrian Criț

Adrian Criț a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică la Universitatea Politehnica București în anul 1998, specializându-se în „Motoare cu Ardere Internă”. Ulterior, și-a continuat studiile în domeniul „Termodinamica motoarelor cu ardere internă” și a participat la un curs de specializare în „Securitate și Apărare Națională”. Din 2010, a finalizat un program de masterat în „Managementul informațiilor de Securitate Națională” la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu”.

Parcursul Profesional al lui Adrian Criț

Cariera lui Adrian Criț a debutat ca inginer de baze de date tehnice la Registrul Auto Român, evoluând ulterior în funcția de șef al departamentului „Poluare Autoturisme”. În anul 2010, a fost numit director general și președinte al Consiliului de Administrație la RATB, iar în 2016 a devenit consilier al Directorului General la Registrul Auto Român. Parcursul său profesional a fost marcat de alternanța între RAR și STB.

Controverse și Speculații

Ulterior celor cinci zile de grevă de la STB, apar speculații în spațiul public referitoare la motivele acesteia, inclusiv posibile conflicte de interese. Adrian Criț și conducerea STB au fost criticați de către cetățeni și liderii sindicali. Aceste evenimente au stârnit curiozitatea publicului în legătură cu individul care deține o influență semnificativă asupra societății de transport din București.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul