×

Balayage: Prețurile și aspectele de luat în considerare în 2024

Balayage: Prețurile și aspectele de luat în considerare în 2024

Balayage: Prețurile și aspectele de luat în considerare în 2024

Tehnica balayage pentru vopsirea părului continuă să fie la mare căutare în 2024, dar este important să știi ce aspecte să iei în considerare înainte de a te hotărî să îți faci această schimbare de look. Prețurile pot varia în funcție de salon și de expertiza stilistului, însă pot începe de la câteva sute de dolari.

Balayage-ul este o tehnică de vopsire care se caracterizează prin rădăcini mai închise la culoare, apropiate de nuanța naturală a părului, și o nuanță mai deschisă pe lungime. Efectul este unul fluid și armonios, oferind un rezultat natural și plin de stil. Mulțumită acestei tehnică, părul va arăta întotdeauna ca și cum ai fi petrecut o vară întreagă la soare.

Avantajul principal al balayage-ului este versatilitatea sa. Dacă nu ai fire albe, poți opta pentru acest look ușor de întreținut, fără a fi nevoie să vopsești rădăcinile atunci când cresc. Cu toate acestea, este esențial să discuți cu stilistul tău pentru a alege nuanțele potrivite și pentru a înțelege impactul asupra sănătății părului.

Unul dintre cei mai cunoscuți hair stilisti români, Sorin Stratulat, a discutat despre tehnica balayage pe contul său de Instagram. El a subliniat că întrebarea importantă nu este „cât de blondă poți să mă faci?”, ci „cat de dispusă sunt să investesc timp, energie și bani în a îmi îngriji părul după ce am devenit blondă?”. Este important să fim realiste în ceea ce privește așteptările noastre și să ne asigurăm că suntem pregătite să acordăm atenția necesară îngrijirii părului după vopsire.

În ceea ce privește prețurile, Sorin Stratulat a dezvăluit că un balayage în salonul său costă 1.250 de lei. Aceasta include și tratamentele necesare pentru întreținerea culorii și sănătății părului. În plus, rutina de îngrijire acasă presupune folosirea de produse în valoare de 320 de lei. Nuanțarea la șase săptămâni costă 300 de lei, iar un tratament profesional la salon este de 200 de lei. Astfel, în total, un balayage poate ajunge la peste 2.000 de lei, în funcție de piața din București. Aceste costuri trebuie luate în considerare și planificate pentru a menține culoarea în timp.

În concluzie, balayage-ul rămâne o tehnică populară în 2024, dar este important să fii informată înainte de a te hotărî să îți faci această schimbare de look. Discută cu stilistul tău, alege nuanțele potrivite și asigură-te că ești pregătită să investești timp și bani în îngrijirea părului după vopsire. Cu o abordare realistă și o îngrijire corespunzătoare, vei putea să te bucuri de un balayage frumos și sănătos.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul