×

Azomureș se pregătește să opereze la capacitate maximă din vară: producția va crește până la 100%

Azomureș se pregătește să opereze la capacitate maximă din vară: producția va crește până la 100%

Azomureș își extinde producția la capacitate maximă: planuri de recrutare și beneficii pentru angajați

Combinatul Azomureș se pregătește să opereze la capacitate maximă din vara acestui an, cu o creștere a producției până la 100%, față de nivelul actual de 50%. Pentru a atinge acest obiectiv, compania a demarat un proces de recrutare extins, concentrându-se pe aducerea de ingineri și operatori industriali calificați în echipa sa.

Recrutare în zonă

Azomureș primește numeroase aplicații din partea localnicilor din județul Mureș și din zonele învecinate, precum Ocna Mureș, Aiud și Turda. Atractivitatea pachetului salarial oferit, care include salarii competitive, tichete de masă, prime și beneficii suplimentare, a generat un interes crescut din partea potențialilor angajați.

Beneficii pentru angajați

Compania Azomureș oferă angajaților săi un pachet salarial generos, care include beneficii precum tichete de masă, prime de vacanță și diverse prime de sărbători. De asemenea, aceștia beneficiază de asigurare de sănătate privată, acces gratuit la sala de sport a companiei și posibilitatea de a participa la cursuri de calificare pentru avansare în carieră.

Cresterea producției datorită ieftinirii gazelor

Ieftinirea gazelor ca materie primă esențială în producția de îngrășăminte chimice a permis Azomureș să își extindă producția la capacitate maximă. Compania cumpără gaze atât din producția internă, de la OMV Petrom și Romgaz, cât și din import, de la hub-uri din Bulgaria, Grecia și Turcia.

Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte chimice din România, se află într-o poziție strategică pe piața internă, având un impact semnificativ asupra consumului de gaze la nivel național. Revenirea la capacitate maximă de producție va consolida poziția companiei pe piață și va contribui la dezvoltarea sectorului industrial din regiune.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul