×

Auchan oferă vouchere de 10.000 de lei clienților fideli, iar concurența se agită: Kaufland și LIDL intră în luptă cu premii de 500 de lei!

Auchan oferă vouchere de 10.000 de lei clienților fideli, iar concurența se agită: Kaufland și LIDL intră în luptă cu premii de 500 de lei!

Auchan, Kaufland și LIDL își atrag clienții cu premii tentante!

Auchan oferă vouchere de 10.000 de lei clienților fideli

Auchan, unul dintre lanțurile de supermarketuri preferate ale românilor, a lansat o nouă campanie generoasă pentru clienții săi fideli. Între 28 februarie și 7 mai 2024, cei care fac cumpărături în anumite magazine Auchan și folosesc cardul de fidelitate MyCLUB Auchan au șansa de a câștiga vouchere consistente:

  • Voucher de 10.000 lei
  • Voucher de 5.000 lei
  • 5 vouchere de 1.000 lei fiecare

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți, iar sumele câștigate vor fi disponibile sub formă de bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, valabile până la 28 februarie 2025.

Kaufland lansează un concurs tentant pentru clienți

Clienții Kaufland au și ei o șansă de a câștiga, participând la un concurs simplu și distractiv. Tot ce trebuie să faci este să trimiți rețeta ta preferată pe site-ul oficial al Kaufland, însoțită de povestea care o înconjoară și de motivul pentru care aceasta are o importanță specială pentru tine. Prin această acțiune, poți câștiga unul dintre multiplele vouchere de 500 de lei oferite de Kaufland.

LIDL aduce și el premii atractive pentru clienți

Nu rămâne în urmă nici LIDL, care își răsplătește clienții cu vouchere de 500 de lei. Pentru a intra în competiție, trebuie doar să accesezi pagina de concurs a LIDL și să găsești 6 perechi de cartonașe Românii au Talent. Între 9 februarie și 31 mai 2024, poți fi unul dintre cei norocoși care vor câștiga unul dintre cele 15 vouchere de 500 de lei oferite de LIDL.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul