×

Andreea Bălan vinde haine și accesorii după despărțirea de Victor Cornea. De ce a luat această decizie radicală?

Andreea Bălan vinde haine și accesorii după despărțirea de Victor Cornea. De ce a luat această decizie radicală?

Andreea Bălan face o mișcare neașteptată după despărțirea de Victor Cornea. Ce a decis să facă vedeta și cum reacționează fanii?

O Schimbare Radicală

După separarea de Victor Cornea, Andreea Bălan a luat o decizie radicală care a surprins pe mulți. În loc să stea în trecere, vedeta a ales să facă ceva cu totul neobișnuit.

Vânzarea Hainelor și a Accesoriilor

Într-un trend tot mai popular printre celebrități, Andreea Bălan a decis să-și vândă hainele și accesoriile din dressing. Această mișcare nu a fost pe placul tuturor fanilor, unii fiind încântați de oportunitatea de a achiziționa piese vestimentare ale vedetei, în timp ce alții au fost mai critici.

Oferta Tentantă a Vedetei

Printre produsele scoase la vânzare se numără o gamă variată de articole de la branduri cunoscute, cum ar fi o geacă de blugi Sinsay la 300 de lei, o pereche de adidași Versace la 200 de lei, sandalele Jeffrey Campbell la același preț și chiar sandalele Casadei la 500 de lei.

Însă, Andreea Bălan nu se oprește aici. Pentru cei mai pretențioși, artista a pus în vânzare un hanorac de la Balenciaga la prețul de 1.500 de lei. O oportunitate pentru fanii săi să achiziționeze piese de designer la prețuri accesibile.

Reacția Fanilor

Fanii au avut reacții mixte în urma anunțului de vânzare făcut de Andreea Bălan. Dacă unii au apreciat transparența și oportunitatea de a achiziționa produse de la vedeta lor preferată, alții au fost mai critici, reproșându-i că își vinde din casă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul