×

Atenție la fraudele prin SMS! Clienții DIGI RCS-RDS și Orange, în pericol!

Atenție la fraudele prin SMS! Clienții DIGI RCS-RDS și Orange, în pericol!

Atenție la fraudele prin SMS! Clienții DIGI RCS-RDS și Orange, în pericol!

Ai contract cu DIGI RCS-RDS sau cu Orange România? Atunci ține cont de ultimele probleme anunțate. S-ar putea ca și tu să fii unul dintre clienții afectați.

Orange România a emis un avertisment de ultimă oră pentru clienții săi.

Orange România a emis un avertisment important pentru clienții săi, în legătură cu creșterea numărului de fraude prin SMS. Acestea sunt în creștere și clienții ar trebui să fie vigilenți. Atacatorii folosesc diferite metode, inclusiv trimiterea de SMS-uri false, pentru a obține informații personale și bancare de la clienți.

Atenție la link-urile suspecte!

Unul dintre metodele prin care atacatorii încearcă să păcălească clienții este prin trimiterea de link-uri suspecte în mesajele SMS. Aceste link-uri pot duce către site-uri cu conținut fraudulos sau site-uri clonă care folosesc identitatea vizuală a Orange România sau DIGI RCS-RDS. Astfel, clienții pot fi înșelați și pot furniza informații personale și bancare atacatorilor.

Cum să te protejezi?

Pentru a te proteja de acest tip de fraude, este important să fii vigilent și să nu dai curs mesajelor sau link-urilor suspecte. Ignoră orice mesaj care solicită informații personale sau bancare prin SMS. De asemenea, asigură-te că vizitezi doar site-urile oficiale ale operatorilor de telefonie și nu accesa link-urile primite prin SMS.

Informații suplimentare de pe site-urile oficiale

Pentru a afla mai multe informații despre acest tip de fraude și cum să te protejezi, poți vizita site-ul oficial al Orange România sau DIGI RCS-RDS. Aceste site-uri oferă sfaturi și recomandări pentru clienți, care ar trebui să fie luate în considerare pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de fraudele prin SMS.

În concluzie, clienții DIGI RCS-RDS și Orange România trebuie să fie vigilenți în ceea ce privește fraudele prin SMS. Ignorarea mesajelor suspecte și evitarea accesării link-urilor primite prin SMS pot ajuta la protejarea informațiilor personale și bancare.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul