×

Ai grijă la temperatura când speli rufele! Cum poți evita facturi mai mari la energie din luna martie.

Ai grijă la temperatura când speli rufele! Cum poți evita facturi mai mari la energie din luna martie.

Știai că un simplu detaliu la spălarea hainelor poate face diferența în factura ta de energie electrică din luna martie? Ei bine, află cum poți evita să plătești mai mult decât consumi!

Cum să eviți facturi mai mari la energie din luna martie

Chiar și cele mai mici schimbări pot avea un impact semnificativ asupra consumului de energie electrică. Așa că, fii atent la sfatul specialiștilor de la ENEL România pentru a nu fi luat prin surprindere la finalul lunii.

Temperatura potrivită pentru spălat hainele

Unul dintre aspectele de care ar trebui să ții cont atunci când speli rufele este temperatura apei. Chiar dacă pare un detaliu minor, folosirea unei temperaturi prea ridicate poate duce la un consum crescut de energie electrică. Așadar, fii atent când setezi temperatura la mașina de spălat pentru a evita surprizele neplăcute la factură.

Informații verificate pe Electripedia

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai bune practici în eficiență energetică, poți accesa platforma Electripedia oferită de ENEL România. Aici vei găsi informații verificate, inclusiv despre mituri frecvente legate de consumul de energie electrică. Fii #SmartPeEnergie și descoperă cum poți economisi mai mult!

Așadar, nu uita să fii atent la detaliile mici care pot face o mare diferență în factura ta de energie electrică. Cu puțină atenție și informații corecte, poți evita facturi mai mari la energie din luna martie și nu numai!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul