×

Află cum să atragi banii în anul 2024! Un sfat simplu de la Lidia Fecioru

Află cum să atragi banii în anul 2024! Un sfat simplu de la Lidia Fecioru

Descoperă secretul atragerii banilor în anul 2024!

Lidia Fecioru, cunoscută bionergoterapeută și specialistă în spiritualitate, împărtășește un sfat simplu, dar eficient, pentru toate femeile care doresc să atragă mai mulți bani în casă. Chiar dacă pare o greșeală banală, mulți oameni o fac fără să își dea seama și astfel, banii sunt alungați în loc să fie atrași.

Evită această greșeală comună care își face simțită prezența în casă ta!

Ce greșeală este vorba? Ei bine, este vorba despre curățenie. Lidia Fecioru dezvăluie că mulți oameni fac curățenia în ziua de sâmbătă, întrucât este ziua lor liberă. Însă, potrivit specialistei, o alegere mai bună ar fi ziua de vineri.

Cum să faci curățenie pentru a atrage prosperitatea?

Conform Lidiei Fecioru, este important să începi curățenia de la ușă, măturând înapoi astfel încât bogăția să nu iasă afară pe ușă. Primul loc care trebuie să fie curățat este holul, pentru a aduce bogăția în centrul casei.

Secrete feng shui pentru atragerea banilor

Pe lângă curățenie, Lidia Fecioru mai recomandă și utilizarea unor obiecte de feng shui în locuință, care pot ajuta la atragerea prosperității și a creativității. Un pom al banilor sau o broască cu banul în gură sunt câteva dintre aceste obiecte. Totuși, este important să le amplasezi în locuri strategice, în funcție de principiile feng shui.

De ce este importantă curățenia în colțurile camerelor?

Lidia Fecioru susține că curățenia în colțurile camerelor este esențială, deoarece acestea sunt locurile în care se strânge energia negativă. Prin eliminarea acestei energii negative, se creează un spațiu propice atragerii prosperității și a bunăstării.

Ce zile sunt potrivite pentru curățenie?

Conform Lidiei Fecioru, zilele ideale pentru curățenie sunt joia și vinerea. Lunea este de evitat, în timp ce sâmbăta nu este recomandată pentru curățenie.

În concluzie, pentru a atrage mai mulți bani în casă în anul 2024, este important să eviți greșeala de a face curățenie în ziua de sâmbătă și să acorzi atenție curățeniei în hol și în colțurile camerelor. De asemenea, poți beneficia de puterea obiectelor de feng shui pentru a amplifica energia prosperității în locuința ta. Respectând aceste sfaturi simple, poți crea o atmosferă propice atragerii banilor și a bunăstării în viața ta.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul