×

Adriana Antoni: Biografia unei voci iubite din Banat

Adriana Antoni: Biografia unei voci iubite din Banat

Adriana Antoni: Biografia unei voci iubite din Banat

Adriana Antoni este una dintre cele mai apreciate și iubite voci din Banat și nu numai. Cântăreața de muzică de petrecere s-a născut pe 29 noiembrie 1975 în Lugoj și a reușit să cucerească inimile publicului cu talentul ei deosebit.

Cu o familie în care muzica era parte integrantă, Adriana a fost încurajată să-și dezvolte abilitățile încă de la o vârstă fragedă. Învățătoarea ei a observat talentul ei și a recomandat-o să urmeze cursuri la Școala Populară de Artă. După finalizarea acestor cursuri, a intrat în corul Ansamblului Casei de Cultură Ion Videanu, unde a cântat timp de trei ani.

Deși a urmat liceul de Chimie, Adriana nu și-a dorit niciodată o carieră în acest domeniu. Cu toate acestea, la insistențele părinților, s-a înscris la Facultatea de Medicină. Sensibilă și în căutarea a ceea ce îi aducea bucurie, a renunțat la medicină și s-a înscris la Facultatea de Drept. În același timp, a continuat să cânte și să devină solistă unică în spectacole.

Cu timpul, devine tot mai dificil să îmbine cele două pasiuni, așa că Adriana decide să se dedice exclusiv muzicii. „Fac ceea ce-mi place în viață, iar asta cred că se vede. Pun suflet în ceea ce fac”, mărturisește cântăreața. Astăzi, principala sursă de venit pentru Adriana Antoni sunt concertele, pentru care încasează suma de 3000 de euro. Nu are afaceri sau alte contracte, muzica fiind în centrul atenției sale.

În cei 14 ani petrecuți în America, Adriana și-a făcut un nou cămin, dar se întorcea mereu în țară pentru a-și vizita familia. Însă cel mai dureros moment din viața ei a fost pierderea mamei, cauzată de o eroare medicală. Adriana a trebuit să-și ia adio de la ea prin intermediul telefonului, iar această experiență a lăsat o amprentă puternică asupra artistei. A fost nevoie de câțiva ani până când a reușit să-și găsească puterea de a reveni pe scenă și a lansat un nou album.

Adriana Antoni este căsătorită de 15 ani cu Adrian și împreună au două case, una în țară și una în New York. Artista trăiește practic între cele două lumi, îmbinând cariera sa muzicală cu viața de familie.

Cu o biografie impresionantă și o voce aparte, Adriana Antoni rămâne una dintre cele mai iubite și admirate personalități din Banat și din industria muzicală românească.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul