×

Adina Buzatu: Biografie, Afaceri și Controverse

Adina Buzatu: Biografie, Afaceri și Controverse

Adina Buzatu: Biografie, Afaceri și Controverse

Adina Buzatu este un stilist cunoscut în industria modei din România, fiind apreciat pentru talentul și creativitatea sa. Născută pe 19 martie 1977 în București, ea s-a specializat în vestimentația pentru bărbați și a reușit să-și clădească o carieră de succes în acest domeniu.

Încă de la o vârstă fragedă, Adina Buzatu și-a manifestat pasiunea pentru modă și a început să lucreze în acest domeniu. La doar 16 ani, s-a angajat la o firmă de import, iar la 18 ani a făcut trecerea către industria cazinourilor din Capitală. Cu determinare și ambiție, a reușit să-și economisească bani și să intre în lumea afacerilor.

Adina Buzatu a fondat o firmă care importa fier vechi din România și, într-un timp foarte scurt, a devenit unul dintre cei mai importanți exportatori din acest domeniu. Cu banii obținuți din această afacere, a deschis propria sa firmă, TRENDS by Adina Buzatu, care se ocupă de vestimentația bărbaților celebri și influenți din țară.

În anul 2006, Adina Buzatu și-a deschis un magazin de haine pentru bărbați și a continuat să lucreze în domeniul modei masculine. Tot în această perioadă, a lansat primul parfum românesc pentru bărbați, care a avut un real succes. Ulterior, a scos și o variantă destinată femeilor.

Cariera sa de stilist a fost una impresionantă, adunând în portofoliu peste 300 de prezentări de modă și colaborări cu peste 35 de branduri cunoscute la nivel internațional, precum Borssalino, Albert Thurston, Sand, Eton Shirts, Lords&Fools, Messagerie, Daniele Fiesoli, Babette Wasserrman și Magnanni.

Cu toate acestea, Adina Buzatu a fost implicată într-un scandal în urma unei verificări efectuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției Capitalei. Anumite haine vândute în magazinele TRENDS by Adina Buzatu au fost acuzate că sunt produse în China și Turcia, iar acestea ar fi avut etichete schimbate. Stilista a negat vehement aceste acuzații, susținând că hainele sunt produse conform regulilor și că nu a comis nicio ilegalitate.

Pe lângă aceste controverse, Adina Buzatu a avut și o căsnicie care a stârnit interesul publicului. Cu mai bine de 20 de ani în urmă, ea s-a căsătorit cu afaceristul turc Cenap Arzan și împreună au avut o fiică pe nume Sara, în prezent în vârstă de 26 de ani. După acuzațiile de înșelăciune aduse stilistei, aceasta i-ar fi cedat firma fostului soț. Cenap Arzan a fost și el implicat într-un scandal de proporții în 2014, când Cătălin Botezatu, cu care se asocia în câteva afaceri, l-a acuzat de înșelăciune. Totul a pornit de la lansarea unui parfum care nu a fost remunerat corespunzător de către turc, acesta părăsind ulterior țara.

Adina Buzatu rămâne o personalitate importantă în lumea modei din România, cu atât de multe realizări și controverse care îi conturează cariera.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul