×

15.000 de lei de la stat pentru toți angajații de stat sau privat care fac asta! Faceți cerere. Lege nouă în vigoare

15.000 de lei de la stat pentru toți angajații de stat sau privat care fac asta! Faceți cerere. Lege nouă în vigoare

AJOFM oferă stimulente financiare pentru încurajarea mobilității forței de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a lansat o nouă inițiativă pentru a încuraja mobilitatea forței de muncă în rândul cetățenilor. Potrivit declarațiilor directorului AJOFM Sibiu, Cosmin Roșu, această inițiativă oferă stimulente financiare substanțiale pentru angajații de stat și de la companiile private care aleg să se angajeze prin intermediul agenției.

Primele de relocare pentru angajații care se mută în localități defavorizate

Unul dintre beneficiile oferite este prima de relocare, care este acordată persoanelor care își găsesc un loc de muncă la distanțe de peste 50 de kilometri și decid să își schimbe domiciliul în acea localitate. Această primă este destinată celor care se stabilesc în localități considerate defavorizate, conform listei stabilite anual de Ministerul Muncii.

Stimulente financiare pentru angajații care fac naveta

În plus, agenția oferă și prime pentru cei care se angajează la distanțe mai mari de 15 km de domiciliu și efectuează deplasări regulate la locul de muncă. Acești angajați vor primi o sumă de bani pe o perioadă de un an pentru a acoperi costurile de transport.

Programele de mobilitate sunt disponibile pentru orice persoană în căutarea unui loc de muncă

Este important de menționat că aceste programe nu se adresează doar șomerilor, ci sunt disponibile oricărei persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Prin intermediul AJOFM, indivizii pot primi consiliere, mediere și oferte de job-uri, indiferent dacă sunt în căutarea unui loc nou de muncă sau doresc să își schimbe domeniul de activitate.

AJOFM – un serviciu de sprijin și informații pentru îmbunătățirea situației profesionale

Directorul AJOFM Sibiu, Cosmin Roșu, a subliniat faptul că agenția nu este doar o agenție pentru șomaj, ci un serviciu care poate oferi sprijin și informații pentru orice persoană interesată să își îmbunătățească situația profesională. Astfel, dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau doriți să vă schimbați cariera, nu ezitați să vă adresați AJOFM pentru a beneficia de aceste stimulente financiare și de sprijinul necesar în găsirea unui nou loc de muncă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul