×

Zodii în cumpănă: Balanța visătoare și Scorpionul în furie

Zodii în cumpănă: Balanța visătoare și Scorpionul în furie

Horoscopul runelor pentru săptămâna următoare

Conform numerologului Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru zilele care urmează aduce vești diferite pentru două zodii: Balanța și Scorpionul.

Balanța: visare și pasivitate

Potrivit horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, nativii din zodia Balanța vor cunoaște o săptămână plină de visare și pasivitate. Acești nativi sunt extrem de pasivi și nu manifestă prea multă dorință de a discuta cu cei din jur. Se gândesc, se macină noaptea, însă ar fi bine să fie mai receptivi.

În urma tragerii la sorți a runelor, Balanța a primit „Cartea 2, Luna”, care simbolizează faptul că nativii acestei zodii vor fi visători și nostalgic. Vor petrece mult timp cu ochii în tavan și vor își vor aduce aminte de trecut și de amintiri. Este important ca acești nativi să fie mai deschiși și să înfrâneze emoțiile puternice care îi apasă, pentru a nu se pierde în trecut pentru o perioadă mai îndelungată.

Mihai Voropchievici îi îndeamnă pe nativii Balanței să fie puțin mai receptivi la cei din jur și să își controleze emoțiile, deoarece acestea pot duce la trăirea în trecut, în loc să se concentreze pe prezent și viitor.

Scorpionul: furie și dispute intense

Pentru nativii din zodia Scorpion, horoscopul runelor prezintă o perioadă dificilă. Acești nativi au tras o carte negativă, care va aduce furie și dispute intense în viața lor.

Cartea negativă indică faptul că nativii Scorpion vor fi bulversați în această săptămână și vor simți o puternică furie. Vor fi răniți și orgoliul lor va fi afectat, iar controlarea furiei va fi o provocare. Numerologul Mihai Voropchievici avertizează că este nevoie de înțelepciune în această perioadă, pentru a evita rupturile violente.

Este important ca nativii Scorpion să-și controleze furia și să nu se lase pradă impulsurilor negative. Prudența și înțelepciunea sunt necesare pentru a evita escaladarea conflictelor și pentru a menține relațiile intacte.

Concluzie

Horoscopul runelor pentru săptămâna următoare aduce vești diferite pentru Balanța și Scorpion. În timp ce nativii Balanței vor fi mai visători și pasivi, cei din zodia Scorpion vor trece printr-o perioadă de furie și dispute intense. Este important ca fiecare zodie să-și gestioneze emoțiile și să fie atentă la relațiile cu cei din jur, pentru a evita conflictele și rupturile violente.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul