×

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, cere 3000 de euro pentru o cântare

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, cere 3000 de euro pentru o cântare

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, cere 3000 de euro pentru o cântare

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a devenit una dintre cele mai apreciate figuri din showbiz-ul românesc. După ce a impresionat publicul cu povestea sa de viață și talentul său, Zanni a câștigat sufletele românilor și a obținut marele premiu de 50.000 de euro la Survivor. Cu toate acestea, succesul său nu s-a oprit aici.

După participarea sa în cadrul emisiunii de la Antena 1, Zanni a fost solicitat de producătorii show-ului Survivor și a devenit rapid favoritul fanilor. Carisma și energia sa contagioasă l-au făcut să fie pe buzele tuturor, iar acum Zanni se bucură de statutul de celebritate.

Cu toate acestea, succesul său a venit cu o creștere a prețului său. Potrivit informațiilor, Zanni cere acum 3000 de euro pentru o cântare de o oră. Acest lucru arată clar că Zanni nu numai că și-a dezvoltat cariera muzicală, dar și-a mărit și valoarea sa ca artist.

Zanni a demonstrat că munca și determinarea pot aduce recompense mari. De la copilăria petrecută într-un orfelinat și până la câștigarea titlului de câștigător al Survivor România 2021, Zanni a trecut prin multe obstacole și a reușit să se ridice deasupra lor.

Cu o voce impresionantă și o poveste de viață inspirațională, Zanni este un exemplu pentru mulți tineri talentați care își doresc să își urmeze visele. Cu tariful său ridicat pentru o cântare, el demonstrează că munca și talentul său au o valoare unică.

Fanii lui Zanni sunt cu siguranță nerăbdători să îl vadă pe scenă și să se bucure de performanțele sale muzicale. Cu toate acestea, mulți se întreabă dacă vor putea să își permită să îl aibă pe Zanni la evenimentele lor.

Cu siguranță, Zanni a dovedit că este un artist de succes și merită respectul și recunoașterea publicului. Cu prețul său cerut pentru o cântare, el demonstrează că este hotărât să își valorifice talentul și să obțină ceea ce merită.

Așadar, fanii și organizatorii de evenimente trebuie să se pregătească pentru o experiență muzicală unică alături de Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, care cere acum 3000 de euro pentru o cântare de o oră.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul