×

Vremea se schimbă din nou în România: ANM a modificat prognoza pentru sâmbătă, 9 martie

Vremea se schimbă din nou în România: ANM a modificat prognoza pentru sâmbătă, 9 martie

Articol despre modificarea prognozei meteo în România

Știri proaspete despre schimbările de vreme în România! ANM a venit cu modificări în prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 9 martie, așa că ar fi bine să fii pregătit pentru tot felul de condiții meteorologice.

Vremea se încălzește în toată țara

Conform noii prognoze emise de ANM, se pare că temperaturile vor cunoaște o ușoară creștere în comparație cu zilele anterioare. În majoritatea regiunilor din România, vremea se va menține frumoasă, cu excepția unor zone unde se vor înregistra ploi și chiar ninsori la munte.

Detalii despre vremea de sâmbătă, 9 martie

În ceea ce privește temperaturile, maximele vor varia între 7 și 15 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între -6 și 4 grade Celsius. Cele mai scăzute temperaturi vor fi resimțite în Carpații Meridionali, unde se pot înregistra chiar -8 grade Celsius.

Prognoza pentru București

Dacă locuiești în Capitală, te poți bucura de o zi mult mai caldă în acest weekend. Cerul va fi variabil, iar șansele de ploaie sunt minime. Temperaturile vor ajunge până la 13 grade Celsius în timpul zilei, în timp ce noaptea vor coborî până la -1 grad Celsius.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul