×

Vremea de sâmbătă, 23 martie: ANM anunță schimbări și ploi slabe.

Vremea de sâmbătă, 23 martie: ANM anunță schimbări și ploi slabe.

Weekend-ul acesta aduce schimbări în privința vremii, iar meteorologii de la ANM au făcut ajustări în prognoza pentru sâmbătă, 23 martie. Iată ce modificări sunt de așteptat și cum va fi afectată majoritatea țării:

Schimbări în prognoza meteo

Vremea se anunță a fi mai însorită și mai caldă decât de obicei pentru această perioadă a anului. Temperaturile vor crește semnificativ, cu maxime ce pot ajunge până la 10-19 grade ziua și minime între 0-8 grade noaptea. Cele mai scăzute temperaturi vor fi în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va forma și brumă.

Ploi slabe și vânt în anumite zone

Deși vremea va fi plăcută în mare parte a țării, se anunță ploi slabe în vest, nord-vest și în zonele montane. De asemenea, vântul ar putea sufla cu intensitate mai mare în aceste regiuni. Meteorologii de la ANM avertizează că pe crestele montane vântul se va intensifica.

Prognoza specifică pentru București

Cei din Capitală se pot bucura de o zi frumoasă în sâmbătă, 23 martie. Nu sunt șanse de ploi, iar cerul va fi senin pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile vor atinge chiar și 18 grade în timpul zilei. Noaptea va fi mai răcoare, cu termometre ce vor indica 3 grade, iar în zonele preorășenești chiar și 1 grad.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul