×

Vreme schimbătoare joi, 29 februarie: Ninsori și ploi în toată țara. ANM actualizează prognoza meteo.

Vreme schimbătoare joi, 29 februarie: Ninsori și ploi în toată țara. ANM actualizează prognoza meteo.

Se anunță o vreme schimbătoare pentru joi, 29 februarie, în întreaga țară, conform ultimei actualizări a prognozei meteo de la ANM. Meteorologii avertizează că fenomene haotice precum ninsori, ploi și ceață vor afecta diferite regiuni, determinând temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului.

Ninsori și ploi în toată țara

ANM a emis avertizări privind revenirea ninsorilor în unele zone, în timp ce în altele se vor înregistra ploi. În sud-vestul României se așteaptă precipitații, în timp ce la munte ninsorile vor crea condiții dificile de vizibilitate.

Temperaturi neobișnuit de ridicate

Deși ninsorile și ploile vor marca ziua de joi, temperaturile maxime vor atinge valori surprinzător de înalte, ajungând până la 20 de grade Celsius la nivel național. Cu toate acestea, minimele vor coborî între -1 și 11 grade, arătând o discrepanță semnificativă în ceea ce privește fluctuațiile termice.

Ceață și vânt moderat

ANM avertizează că fenomenul de ceață va fi prezent în zonele estice și sud-estice, afectând vizibilitatea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, aducând o notă suplimentară de instabilitate atmosferică.

Vreme caldă în București

În capitala României, București, se anticipă o zi extrem de caldă pentru data de 29 februarie. Temperaturile vor oscila între 13 și 16 grade Celsius, cu o ușoară scădere pe timp de noapte, când se vor înregistra 3-5 grade. Ceața va fi prezentă atât dimineața, cât și seara, iar vântul va avea o intensitate moderată pe tot parcursul zilei.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul