×

Va închide LIDL magazinele din România? Probleme grave cu produsele!

Va închide LIDL magazinele din România? Probleme grave cu produsele!

Știrea că magazinele LIDL din România ar putea fi închise a stârnit numeroase semne de întrebare în rândul consumatorilor, după ce s-au descoperit probleme grave legate de anumite produse comercializate de retailer.

Retragerea produsului „Nuggets cu pui”

Recent, LIDL a fost nevoit să retragă un nou lot din produsul „Nuggets cu pui”, în urma suspiciunii de prezență a bacteriei salmonella. Această situație vine după ce pe 15 martie a fost rechemat un alt lot din același produs, din același motiv. Conform ANSVSA, riscul de contaminare cu salmonella nu poate fi exclus.

Rechemarea produsului și recomandările autorităților

Producătorul GEKA a emis un comunicat prin care recomandă clienților LIDL să returneze urgent produsul afectat, fără a fi necesar bonul de achiziție. De asemenea, se fac și alte recomandări importante referitoare la riscurile asociate cu consumul de alimente contaminate cu salmonella. Autoritățile avertizează asupra posibilității declanșării unor boli gastrointestinale severe, în special la categoriile vulnerabile de persoane.

Speculații privind închiderea magazinelor LIDL

După aceste incidente repetate legate de același produs, cu aceeași problemă de siguranță alimentară, mulți se întreabă dacă nu cumva rețeaua de magazine LIDL va fi nevoită să ia măsuri radicale, cum ar fi închiderea unor unități sau chiar a întregii rețele. Deciziile pe care le va lua compania în acest sens rămân deocamdată incerte, iar consumatorii așteaptă cu interes evoluția situației.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul