×

Tzancă Uraganu: Viața privată, avere și ascensiunea în lumea manelelor

Tzancă Uraganu: Viața privată, avere și ascensiunea în lumea manelelor

Tzancă Uraganu: Detalii despre viața privată, avere și ascensiunea în lumea manelelor

Tzancă Uraganu, cunoscut ca artistul momentului din lumea manelelor, a reușit să cucerească publicul cu piesele sale care devin virale într-un timp extrem de scurt și se mențin în topul trendingului pe YouTube. Dar puțini sunt cei care știu despre viața privată a acestuia și despre ascensiunea sa în industria muzicală.

Andrei Velcu, numele real al manelistului, este finul celebrului Florin Salam și a fost implicat în numeroase situații controversate din cauza relațiilor sale amoroase. Deși este căsătorit oficial cu Lambada, mama fetiței sale, Tzancă avea și o amantă, Mădălina Miu, care îi compunea piesele. Cu toate acestea, artistul s-a plictisit de Mădălina și s-a cuplat cu o make-up artistă numită Alina, dar cunoscută sub numele de Marymar, care a fost implicată în trecut în activități controversate, inclusiv videochat. Aceasta a apărut chiar și în cel mai recent videoclip al lui Tzancă, intitulat „Regina din Maroc”.

Deși Tzancă Uraganu nu are afaceri proprii, el reușește să facă bani din muzică. Se laudă cu un palat în valoare de aproape 500.000 de euro, situat în Ploiești, care este plin cu obiecte extrem de valoroase, acoperite cu aur. De asemenea, deține o colecție impresionantă de mașini de lux, iar parcul său auto este într-o continuă expansiune. Printre acestea se numără un BMW X5, un Lamborghini, un Rolls Royce și recent a fost văzut conducând un superb Audi RS. În piesele sale, Tzancă abordează adesea tema „fake-urilor” și a hainelor false de brand, în timp ce el însuși se mândrește cu costume în valoare de peste 5000 de euro și haine de la cele mai renumite firme internaționale.

Pe lângă succesul său în industria muzicală, Tzancă Uraganu a fost implicat în mai multe conflicte în plan personal. A avut o dispută aprinsă cu fratele său, Miraj Tzunami, care este și el un manelist cunoscut. Cei doi au reușit însă să își repare relația și chiar au lansat o piesă împreună. În trecut, Tzancă a fost și victimă a violenței în timpul unui concert, când un interlop i-a aplicat un pumn în față fără niciun avertisment.

Astfel, viața lui Tzancă Uraganu este plină de evenimente și detalii interesante, care contribuie la misterul și popularitatea sa în lumea manelelor. Cu toate acestea, artistul reușește să-și păstreze succesul și să se mențină în topul preferințelor publicului prin piesele sale virale și stilul său unic.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul