×

Tzancă Uraganu: Viața personală, avere și controverse

Tzancă Uraganu: Viața personală, avere și controverse

Tzancă Uraganu: Viața personală, avere și controverse

În lumea manelelor, artistul Tzancă Uraganu este în centrul atenției. Piesele sale devin virale într-un timp foarte scurt și se mențin mereu în topul trendingului pe YouTube. Dar puțini oameni știu despre viața personală a lui Andrei Velcu, numele real al manelistului.

Andrei Velcu este finul celebrului Florin Salam și a fost adesea implicat în situații controversate din cauza relațiilor cu femeile. Deși este căsătorit în acte cu Lambada, mama fiicei sale, el a avut și o amantă cu care se afișa în public. Mădălina Miu, compozitoarea pieselor sale, a fost acea amantă. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat, iar Tzancă Uraganu s-a cuplat cu o make-up artistă numită Alina, cunoscută și sub numele de Marymar. Aceasta din urmă a fost implicată într-un trecut controversat, existând dovezi cu ea practicând videochat-ul.

În ceea ce privește averea sa, Tzancă Uraganu nu are afaceri, dar face bani din muzică. Artistul se laudă cu un palat de aproape 500.000 de euro situat la Ploiești, care este plin cu obiecte extrem de valoroase, acoperite cu aur. De asemenea, deține o mulțime de mașini de lux, iar parcul său auto este într-o continuă expansiune. Printre mașinile sale se numără un BMW X5, un Lamborghini, un Rolls Royce și recent a fost văzut conducând un superb Audi RS. În piesele sale, Tzancă Uraganu adesea vorbește despre „fake-uri” și haine false de brand, în timp ce el se mândrește cu costume de peste 5000 de euro și haine de la cele mai cunoscute firme internaționale.

Pe plan personal, Andrei Velcu s-a certat în mod violent cu fratele său, cunoscut și el ca un manelist de succes. Miraj Tzunami, acesta fiind numele de scenă al fratelui său, și-a spălat „rufele” în public cu Tzancă Uraganu. Cu toate acestea, cei doi frați s-au împăcat și au lansat chiar o piesă împreună. În trecut, Tzancă a fost surprins într-o situație șocantă în timpul unui concert, când un interlop i-a aplicat un pumn în figură fără nicio avertisment.

Astfel, viața personală a lui Tzancă Uraganu este plină de controverse și evenimente neașteptate. Artistul reușește să cucerească publicul cu piesele sale virale și să se bucure de succesul în lumea manelelor, în timp ce în spatele scenei se desfășoară o poveste plină de controversă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul