×

Tzancă Uraganu: Viața, averea și controversele manelistului

Tzancă Uraganu: Viața, averea și controversele manelistului

Tzancă Uraganu: De la Controverse la Succes în Lumea Manelelor

Tzancă Uraganu, cunoscut drept artistul momentului din lumea manelelor, este în centrul atenției cu piesele sale virale și aparițiile sale în topul trendingului pe YouTube. Însă, puțină lume știe despre viața reală a acestuia.

Numele său real este Andrei Velcu și este finul celebrului Florin Salam. De-a lungul timpului, Tzancă a fost implicat în numeroase controverse legate de relațiile sale amoroase. Deși este căsătorit oficial cu Lambada, mama fetiței sale, manelistul a fost surprins deseori alături de o amantă, Mădălina Miu, care de asemenea îi compune piesele.

Cu toate acestea, Tzancă Uraganu s-a plictisit de Mădălina și s-a cuplat cu o make-up artistă numită Alina, dar cunoscută sub numele de Marymar. Aceasta a fost implicată într-un trecut controversat, existând chiar dovezi cu privire la activitățile sale de videochat. Recent, Alina a apărut în cel mai nou videoclip al lui Tzancă, „Regina din Maroc”.

Deși nu deține afaceri proprii, Tzancă Uraganu reușește să facă bani din muzică. Artistul se mândrește cu un palat impresionant în Ploiești, evaluat la aproape 500.000 de euro, care este decorat cu obiecte extrem de valoroase, împodobite cu aur. Are o colecție impresionantă de mașini de lux, printre care se numără un BMW X5, un Lamborghini, un Rolls Royce și recent a fost observat conducând un superb Audi RS.

Cu o mulțime de piese în care vorbește despre falsuri și haine false de brand, Tzancă Uraganu se laudă cu costume de peste 5000 de euro și haine de la cele mai cunoscute firme internaționale.

În ciuda succesului său în lumea manelelor, Tzancă a avut și momente dificile în viața sa. El s-a certat puternic cu fratele său, Miraj Tzunami, care este și el un manelist cunoscut. Această dispută a fost adusă în atenția publicului, dar cei doi frați au reușit să își rezolve neînțelegerile și chiar au lansat o piesă împreună.

De asemenea, Tzancă Uraganu a trecut printr-un moment șocant în timpul unei cântări, când a fost lovit fără avertisment de un interlop.

Cu toate acestea, Tzancă Uraganu continuă să cucerească publicul cu melodiile sale și să se afirme ca unul dintre cei mai de succes artiști din lumea manelelor.

Sursa: [Numele sursei]

Partajează acest conținut:

Publică comentariul