×

Trei chefi de la Chefi la Cuțite, TERMINAȚI! Roxana Păulică dezvăluie adevărul despre plecarea lor

Trei chefi de la Chefi la Cuțite, TERMINAȚI! Roxana Păulică dezvăluie adevărul despre plecarea lor

După plecarea celor trei chefi de la emisiunea Chefi la Cuțite, scandalul continuă să facă valuri în lumea showbiz-ului. Roxana Păulică, una dintre producătoarele din echipa Monei Segall, a făcut dezvăluiri explozive despre motivul real al plecării lor.

Motivul real al plecării

Se pare că la mijlocul acestei părți a fost vorba despre bani. Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au anunțat că nu vor mai participa la filmările emisiunii cu doar trei săptămâni înainte de start, invocând oboseala, deși se aflau sub contract.

Pauza de șase luni și proiectele personale

Cu toate acestea, cei trei chefi au avut o pauză de șase luni înainte de începerea noului sezon și s-au ocupat de proiecte personale din care au câștigat sume considerabile de bani. Se pare că popularitatea pe care au dobândit-o a fost în mare parte meritul echipei de producție care i-a susținut.

Tupeul și lipsa de respect

Roxana Păulică a subliniat faptul că cei trei chefi au arătat un tupeu și o lipsă de respect față de cei din jur, fapt ce a condus la decizia lor de a părăsi emisiunea. Aceștia s-au considerat mai presus decât emisiunea, stația, publicul sau echipa care i-a susținut de-a lungul anilor.

Întrebări retorice

Într-o scrisoare adresată lui Cătălin, Roxana Păulică a pus câteva întrebări retorice menite să aducă în discuție comportamentul celor trei chefi. A fost corect să invoce oboseala când au avut o pauză de șase luni? Au ținut cont de echipa de producție care i-a susținut ani de zile? Au avut respect față de locul care i-a propulsat în atenția publicului?

Concluzii și remușcări

Roxana Păulică a adus la lumină adevărul din spatele plecării celor trei chefi, invitându-i pe aceștia să se gândească la consecințele acțiunilor lor. Se pare că popularitatea și succesul i-au făcut să uite de unde au pornit și de echipa care i-a susținut în creșterea lor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul