×

Top 10 piese de mobilier pe care să le eviți în amenajarea dormitorului

Top 10 piese de mobilier pe care să le eviți în amenajarea dormitorului

Amenajarea dormitorului: Top 10 piese de mobilier pe care să le eviți

Dormitorul este sanctuarul personal în care ne retragem pentru a ne relaxa și odihni, așa că amenajarea acestuia trebuie să fie cât mai confortabilă și funcțională. În acest sens, există câteva piese de mobilier pe care ar fi bine să le eviți în amenajarea dormitorului tău.

1. Canapeaua sau fotoliul

Deși canapeaua sau fotoliul sunt piese de mobilier confortabile și pot fi folosite pentru a te relaxa sau a te uita la televizor, într-un dormitor cu spațiu limitat, acestea pot aglomera încăperea. Dacă ai un pat confortabil, nu ai nevoie neapărat de o canapea sau de un fotoliu pentru a te relaxa.

2. Masa de toaletă

Masa de toaletă poate fi utilă pentru femeile care se machiază și se coafează în fiecare zi. Totuși, dacă nu faci parte din această categorie și nu ai nevoie de spațiu suplimentar pentru produsele de înfrumusețare, poți renunța la masa de toaletă.

3. Scaun sau taburet pentru masa de toaletă

Un scaun sau taburet pentru masa de toaletă poate fi considerat o piesă de mobilier suplimentară. Dacă nu ai o masă de toaletă, nu ai nevoie neapărat de un scaun sau de un taburet pentru aceasta.

4. Biroul

Un birou poate fi util într-un dormitor în care lucrezi sau studiezi de acasă. Cu toate acestea, dacă nu ai nevoie de un spațiu dedicat pentru activitățile de lucru sau de învățare, poți renunța la birou și să amenajezi dormitorul într-un mod mai minimalist și relaxant.

5. Dressingul

Dacă spațiul din dormitor este limitat, un dressing poate ocupa mult loc, făcând încăperea să pară aglomerată. Dacă ai suficient spațiu în dulapul de haine, poți depozita hainele și accesoriile acolo și să renunți la un dressing separat.

6. Comoda

Comoda este o piesă de mobilier utilă pentru depozitarea obiectelor personale, însă dacă nu ai prea multe obiecte de depozitat, poți renunța la acesta și să optezi pentru soluții de depozitare mai puțin voluminoase.

7. Rafturile

Rafturile pot fi utile pentru a depozita cărți, reviste sau alte obiecte, dar dacă nu ai prea multe obiecte de depozitat, poți să te lipsesci de ele și să optezi pentru un aspect mai minimalist.

8. Televizorul

Un televizor în dormitor poate fi tentant pentru a te relaxa și a te uita la programe preferate, dar dacă nu ești un mare consumator de televiziune sau preferi să te concentrezi pe relaxare și odihnă în dormitor, poți să renunți la televizor și să îți creezi un spațiu mai liniștit.

9. Oglinda

Desigur, o oglindă este utilă pentru a-ți verifica aspectul înainte de a ieși din casă, dar dacă ai deja o oglindă în baie sau în altă încăpere, poți renunța la o oglindă separată în dormitor.

10. Decorațiunile

Decorațiunile pot aduce personalitate și stil în dormitor, dar dacă vrei să creezi un spațiu minimalist și relaxant, poți renunța la excesul de decorațiuni și să te concentrezi pe câteva piese de impact.

Alegerea pieselor de mobilier pentru dormitor este o chestiune de preferință personală și de nevoile individuale. Înainte de a amenaja dormitorul, ia în considerare spațiul disponibil și stilul de viață pentru a crea un loc de odihnă și relaxare care să se potrivească perfect nevoilor tale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul