×

„Tânăra adultă”: Filmul de pe Netflix care a captivat România din 2011

„Tânăra adultă”: Filmul de pe Netflix care a captivat România din 2011

Un nou film de pe Netflix a captivat atenția publicului românesc, aducându-le în prim-plan o poveste captivantă din 2011.

Detalii despre Filmul „Tânăra adultă”

„Young Adult”, un film american de comedie-dramă din 2011, a reușit să cucerească inimile românilor prin povestea sa amuzantă și radicală.

Regizat de Jason Reitman și scris de Diablo Cody

Echipa din spatele filmului a mai colaborat anterior la producția Juno (2007), iar acum au adus în atenție o nouă explorare a adolescenței prelungite.

O Călătorie Amuzantă și Provocatoare în Universul Adolescenței

Acțiunea filmului are loc în orașul fictiv Mercury, iar filmările s-au desfășurat în diverse locații, inclusiv Minnesota și nordul orașului New York. Cu un buget modest de 12 milioane de dolari, echipa a reușit să creeze o poveste memorabilă în doar 30 de zile de filmare.

Interpretarea Memorabilă a lui Charlize Theron

Charlize Theron aduce pe ecran o interpretare convingătoare în rolul Mavis Gary, o scriitoare de literatură pentru tineret care se întoarce în orașul natal cu un scop bine definit.

Recenzii Pozitive și Performanțe Apreciate

Cu încasări totale de 22,9 milioane de dolari, filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, având o rată de aprobare de 80% pe Rotten Tomatoes și un scor mediu de 71 din 100 pe Metacritic.

Disponibil pe Netflix România Sub Numele „Tânăra Adultă”

„Young Adult” poate fi vizionat acum pe platforma Netflix România, sub numele „Tânăra adultă”, captivând publicul românesc și ocupând locul 7 în clasamentul celor mai vizualizate filme din data de 1 martie.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul