×

Stimulente financiare pentru medicii din Galați care lucrează la distanță.

Stimulente financiare pentru medicii din Galați care lucrează la distanță.

În contextul unei crize acut de personal medical, autoritățile din Galați au luat măsuri inovatoare pentru a atrage medicii în sistemul de sănătate local.

Stimulente financiare pentru medicii din Galați

Pentru a rezolva deficitul de personal medical, autoritățile din Galați au introdus un pachet de stimulente financiare pentru medicii care aleg să lucreze la distanță, în spitalele din Tg. Bujor și Tecuci.

Facilități pentru medicii care lucrează la distanță

Medicii care acceptă să își desfășoare activitatea în afara orașului Galați beneficiază de facilități precum decontarea chiriei, transport gratuit și un stimulent financiar lunar de 400 de euro, la fiecare salariu.

Importanța specializărilor esențiale

În plus, autoritățile au subliniat importanța specializărilor esențiale, cum ar fi fizicienii medicali, care sunt esențiali pentru secțiile de Radioterapie din regiune.

Investiții în infrastructură medicală modernă

Pentru a susține aceste stimulente financiare, autoritățile din Galați au făcut investiții semnificative în infrastructură medicală modernă, inclusiv construcția de clădiri noi și modernizarea secțiilor și ambulatoriilor existente.

Obiectivele autorităților județene

Scopul acestor măsuri este de a asigura accesul pacienților la servicii medicale de calitate și de a menține un corp medical calificat în sistemul de sănătate din Galați.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul