×

Sportul Studențesc revine în fotbalul românesc: „Vrem să ne înscriem în sezonul 2024/2025!”

Sportul Studențesc revine în fotbalul românesc: „Vrem să ne înscriem în sezonul 2024/2025!”

Legendara echipă Sportul Studențesc revine în fotbalul românesc

La cea de-a 108-a aniversare a clubului, Sportul Studențesc se pregătește să revină în fotbalul autohton. Fanii și suporterii clubului au rămas atașați de „Gașca nebună” din Regie și nu au uitat de valorile și tradițiile acestuia. Împreună cu alți suporteri și oameni de afaceri, Felix Pînga, avocat și secretar general al Asociației Suporterilor Sportul Studențesc București, dorește să reînvie echipa și să o readucă pe terenul de fotbal.

Un proiect ambițios pentru revenirea în Liga a 4-a

Proiectul ambitios își propune ca Sportul Studențesc să fie înscrisă în Liga a 4-a în sezonul 2024/2025 și să promoveze treptat. Echipa va colabora cu Sportul D&A, echipa unui fost junior de la Sportul, care își dorește să participe la campionat și să contribuie la renașterea clubului. Cu sprijinul mai multor oameni de afaceri din România, se dorește ca Sportul Studențesc să revină pe teren și să își dovedească valoarea.

Reîntoarcerea acasă pe Stadionul Regie

Stadionul Regie, care a fost în paragină timp de mai mulți ani, a primit o nouă viață odată cu venirea Academiei Germane de Fotbal. Felix Pînga afirmă că arena se află în condiții optime și este deschisă pentru a găzdui meciurile echipei Sportul Studențesc. Suporterii și fanii sunt așteptați să vină în număr mare la evenimentul special de duminică, de la ora 13:00, pentru a sărbători 108 ani de la înființarea clubului și pentru a pune umărul la renașterea acestuia.

Așteptarea unui răspuns din partea Federației Române de Fotbal

Cu toate planurile și entuziasmul pentru revenirea Sportului Studențesc, suporterii așteaptă un răspuns pozitiv din partea Federației Române de Fotbal în ceea ce privește criteriul juridic. Echipa îndeplinește criteriul sportiv și financiar, iar partenerul de colaborare este unul serios. Suporterii speră că eforturile lor vor fi recunoscute și că Sportul Studențesc va avea o șansă reală de a reveni în fotbalul românesc.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul