×

Sorana Cîrstea se desparte de antrenorul Peter Wessels înaintea turneelor din SUA

Sorana Cîrstea se desparte de antrenorul Peter Wessels înaintea turneelor din SUA

În lumea tenisului, schimbările de antrenori sunt la ordinea zilei. Ultima noutate vine din tabăra Soranei Cîrstea, cea mai bună jucătoare română de tenis la ora actuală.

Sorana Cîrstea și Peter Wessels: O colaborare de succes

Sorana Cîrstea a avut o lună februarie de excepție, cu rezultate remarcabile la turneele de tenis din Dubai. Succesele ei au fost posibile datorită colaborării fructuoase cu antrenorul olandez Peter Wessels, cunoscut pentru munca sa cu legendele tenisului precum Roger Federer.

Despărțirea de antrenor înaintea turneelor din SUA

Din păcate, Sorana Cîrstea și Peter Wessels au ajuns la un moment de cotitură în colaborarea lor, deoarece antrenorul nu va putea însoți jucătoarea română la următoarele turnee din SUA. Așadar, cei doi au hotărât să-și urmeze drumurile separate, cel puțin pentru moment.

Planuri de viitor și provocări în turneele de la Miami și Indian Wells

Sorana Cîrstea a anunțat că se pregătește să plece spre Statele Unite pentru a participa la turneele de la Miami și Indian Wells. Aceste competiții vor fi o provocare pentru ea, având de apărat puncte importante din clasamentul mondial.

Cine va fi alături de Sorana Cîrstea pe teren?

În lipsa lui Peter Wessels, Sorana Cîrstea nu a dezvăluit încă cu ce echipă tehnică va merge în deplasările din acest an. După despărțirea de Thomas Johansson, jucătoarea română caută acum un nou sprijin pentru a-și continua ascensiunea în lumea tenisului.

Expectații mari din partea fanilor români

Poziționată pe locul 22 în clasamentul WTA, Sorana Cîrstea se află în centrul atenției, având susținerea fanilor săi din România. Cu Simona Halep aflată într-o perioadă de incertitudine, toate privirile sunt acum îndreptate spre Sori pentru a aduce bucurie și succes tenisului românesc.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul